Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 19 жовтня 2017

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/4325394

Бухгалтер, економіст, 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Вінниця

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

РЕЗЮМЕ
Прізвище - Приймак
Ім’я - Людмила
По батькові - Василівна
Дата народження - 09.07.1991р.
Домашня адреса - Вінницька область,
Вінницький р-н, с. Оленівка, вул. Гагаріна 46
Телефон [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Освіта та професійна підготовка
У 2012 р. отримала диплом Бакалавра за спеціальністю "Облік і аудит", спеціалізація "Контроль і ревізія". також у червні 2013 році закінчила з відзнакою магістратуру цього ж вузу за спеціальністю "Економіка довкілля та природних ресурсів"(денна форма навчання, ОКР «Магістр»)
Закінчила у вересні 2013 році Вінницький Національний Аграрний Університет за спеціальністю "Облік і аудит", спеціалізація "Контроль і ревізія"(заочна форма навчання, ОКР «Спеціаліст» ).
На даний час проходжу сертифікацію по програмі САР / СІРА на отримання сертифіката САР.
Місця роботи З вересня 2013 р. працюю на посаді бухгалтера у КЗ «ЗШ І-ІІІ ст. №10ВМР» . У обов’язки входить нарахування заробітної плати та інших виплат, формування зведеної відомості по заробітній платі, формування та здача звітності, аналіз та контроль за використанням бюджетних коштів, аналіз кредиторської заборгованості, складання бюджету на наступний рік та ін., формування та здача фінансової звітності. З жовтня 2016 переведена на посаду головного бухгалтера.
Додаткова інформація Володію 1.С Бюджет міста, OPZ, M.E.DOC, Парус 7.4, IFin, клієнт-банк; вмію користуватись іншими необхідними програмами (пакет програм Microsoft Office). Водійські права на даний момент відсутні. Ділові риси – пунктуальність, комунікабельність, професійна педантичність, сумлінність, відповідальність, відкритість, вмію швидко мислити, винахідливість ( можу знайти вихід з будь – якої ситуації).

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: