Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 13 серпня 2023 PRO

Володимир

Менеджер реклами

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
64 роки
Місто:
Луцьк

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Директор служби інформації

з 06.2010 по 12.2012 (2 роки 6 місяців)
волинське телебачення, Луцк (інформація та реклама)

керівництво службою інформації - 40 чол.Нагороджений Золотою медаллю української журналістики.

Освіта

Львівський держуніверситет ім. І.Франка.

Журналістика, Львів
Вища, з 1980 по 1985 (4 роки 11 місяців)

Знання і навички

Керівник журналістським колективом, розміщення реклами

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — середній
  • Німецька — середній
  • Російська — вільно
  • Польська — середній

Додаткова інформація

Шевчук Володимир Феодосійович. Українець.

Біографія:

Народився у Луцьку 06.07.1959 . Після закінчення школи, працював токарем на Луцькому електроапаратному заводі.
1978 – 1980 рік – служба у лавах Радянської Армії.
1980 – 1985 рік – навчання на факультеті журналістики Львівського державного університету ім. І. Франка. Після університету працював редактором Волинського обласного радіо. У журналістиці з 1974 року. З восьмого класу був позаштатним кореспондентом волинських обласних газет, облтелерадіо. У 1985 – 1991 роках постійно співпрацював з радіостанціями «Молода гвардія» (Київ, Гол. редактор Степан Галябарда), та «Юність» (Москва, Гол. редактор Борис Непомнящий). Двічі ставав лауреатом Республіканських конкурсів молодіжних радіопрограм. Нагороджений Золотою медаллю української журналістики.

1995 – 1996 р. - представник Національної Ради з питань телебачення і радіомовлення у Волинській області.

З 1996 року - керівник Луцької служби «Телевізійного Центру «Ковель». Виготовлення телепрограм, виготовлення та трансляція телереклами. Відповідав за рекламну кампанію лотереї «ІНОКАР» : (Моє завдання - поліграфічна, радіореклама та телереклама, друкування листівок, розміщення реклами у газетах, у банківських відділеннях, робота з пунктам розповсюдження квитків). Квитки купили більше 120 000 жителів Волині. Лотерея пройшла успішно. Були розіграні три нових автомобілі «ФІАТ» і був одержаний хороший прибуток.
Останні роки працював директором служби інформації ВОДТРК (Волинської державної телерадіокомпанії). Планування радіоновин ( 8 випусків на день ), телевізійних новин ( 6 випусків на день ), організація зйомок, монтаж, вичитування та затвердження тексту журналістських матеріалів, організація розроблення та створення рекламних концепцій, виготовлення та розміщення їх в ефірі, пошук клієнтів та інше. Очолював колектив з 30- ти чоловік.

1996 – 2000 р. - засновник телевізійної студії – продакшн «ТВ - лайн». Партнери – студії – продакшн «TV - Line» - Сардинія, Італія та «Berliner cable» - Берлін, Німеччина.

Створив у 1993 році благодійний фонд. 25 років працюю з німецькими партнерами. У 1995 році у Ковелі збудував єдиний у Європі меморіал примирення між німецькими та радянськими ветеранами Другої світової війни. 10 років тому у селі Переспа Рожищенського району створив кафе-музей "Шинок",побудував сауну та ретро готель на 12 чоловік. На території кафе у відреставрованому вітряку 1906 року створив єдиний в Україні музей Першої світової війни (біля 300 раритетних експонатів). Персонал кафе складав 40 чоловік. Я ж займався у т.ч. й адмініструванням та загальним керівництвом закладу.

Працюю на ПК. Володію українською, російською, польською мовами вільно, розмовно - англійською та німецькою. Вмію формувати колектив, планувати його роботу та контролювати її виконання, знаю як робити акції, презентації, інші заходи та висвітлювати їхнє проведення у різних засобах масової інформації у тому числі рекламних. Є хороші контакти з німецькими партнерами та волинськими представниками влади, силових структур, бізнесменами.

Тел.[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: