Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 12 лютого 2018

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/4360734

Фахівець з публічних, державних закупівель (Прозорро), надання платних послуг

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто проживання:
Кропивницький
Готовий працювати:
Дистанційно, Кропивницький

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Фахівець з публічних/державних закупівель (Прозорро)

з 06.2015 по нині (8 років 10 місяців)
Проведення допорогових закупівель, відкриті торги, складання тендерної документації, річний план та додаток до річного плану та інш.

Освіта

КНТУ

Економіст, Кропивницький (Кіровоград)
Вища, з 1992 по 1997 (4 роки 8 місяців)

Додаткова інформація

Надаю повний спектр платних послуг з організації та проведення публічних закупівель будь-яких товарів, робіт або послуг, зокрема: надання платних послуг по проведенню допорогових закупівель на е-майданчику «Прозорро», організація проведення відкритих торгів, організація проведення переговорної процедури, розробка тендерної документації та відповідних протокольних рішень тендерного комітету, як для Замовника так і для Учасника для участі в процедурах публічних закупівель, розробка додатку до річного плану та/або внесення змін до нього з подальшим його оприлюдненням, розміщення інформації по закупівлі згідно форм затверджених наказом Міністерством економічного розвитку і торгівлі України від 22.03.2016 р. № 490, оприлюднення рішення про визначення переможця або про дискваліфікацію учасника/учасників, консультування Замовника/Учасника щодо укладення та виконання договору за результатами проведеної процедури закупівлі.

*Вартість послуг - договірна (в залежності від типу процедури)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати