Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 22 листопада 2017

Вікторія

Учитель украинского языка и литературы

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
39 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Качан Вікторія Олександрівна

Мета:
Здобуття посади вчител, викладача, тренера.

Про себе:
дитячий бізнес-тренер.

Досвід роботи з дітьми понад 10 років. Працюю в освіті Харкова і Києва з 2005 року. Маю досвід роботи у вищиx та середньо-спеціальниx навчальниx закладаx , альтернативниx школаx. Також викладала на курсах професій для дорослиx , курсах підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання, фінансовоі грамотності та тренінгаx для дітей, створила власні освітні центри. Репетитор з української мови та літератури-понад 10 років.

Особисті дані:
вік - 32 роки; одружена, маю 2-х дітей (6 років сину та 4 роки доньці) .
район проживання у м. Києві – м. Лівобережна(вул.Березняківська)
контакти - моб. тел.[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»), [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Освіта:


2002-2007 – Харківський національний університет ім. В. Н. Каразіна, філологічний факультет (спеціальність – журналістика).Магістр.

Досвід роботи:
2017 рік (червень і нині)- автор і тренер освітнього проекту «Щасливі діти». Проведення тренінгів та майстер-класів з фінансової грамотності та особистісного зростання,бізнес-таборів,педагогічних фестивалів для дітей та батьків. Організація дистанційниx курсів для школярів. Написання матеріалів для соціальних мереж, організація рекламної компанії та інтернет-маркетингу.

2016 (вересень – травень 2017)-тьютор, вчитель української мови та літератури, фінансової грамотності дистанційно(Столичний центр відкритої освіти від Київського університету ім. Б.Грінченка). Викладання предмету в дистанційній школі. Розробка методичниx матеріалів.

2014-2016 (серпень)-Національний авіаційний університет. Викладач української мови та літератури, журналістики, реклами. Розробка робочих програм курсів, модульних контрольх робіт, тестів, творчих завдань. Контроль та екзаменування студентів згідно Болонської системи оцінювання. Методична та виховна робота. Організація майстер-класів для студентів. Причина звільнення з роботи-значна віддаленість роботи від дому та небажання розвиватися у журналістиці .


2010-2014 керівник навчального центру «Навігатор» (курси професій та підготовка до ЗНО).
За 4 роки моя команда підготувала більш ніж 1000 осіб за спеціальностями бухгалтер в 1С, інспектор з кадрів, менеджер з персоналу, фінансовий аналітик, користувач ПК та ін.

Основні обов’язки:

Постановка бізнесу « з нуля».
Розробка методики викладання та наповнення курсів професій; контроль навчального процесу.
Підбір викладачів та адміністраторів.
Ведення та контроль всіх управлінських процесів, рекламної компанії в соціальних мережах,Goole Adwords, Яндекс Директ. Наповненя та редагування сайту.Ведення податкової звітності.
(Проект зупинений з вересня 2014 року у зв’язку з малою кількістю клієнтів).

Київ, 2007 (вересень)-2010(лютий)-викладач навчального центру «Данко»- практичний курс-«Кадрове діловодство» + «Менеджер із персоналу; «Діловодство та Комп’ютерна грамотність»

Проведення занять, контроль та екзаменування студентів. Втілення авторської методики викладання, розробка практично-методичної папки, творчих завдань. Підготувала понад 50 студентів. За час роботи від студентів не надійшло жодної скарги, курс користувався популярністю.


Київ, 2007 (вересень)-2008 (вересень)- викладач Київського технікуму електронних приладів.
Основні обовязки:
викладання дисциплін «Кадрове діловодство», «Діловодство», «Документознавство», «Стилістика ділового мовлення», «Етикет». Контроль та екзаменування студентів, у тому числі приймання державнх іспитів, приймання захисту курсових робіт. Активно реалізовувала навчально- виховну програму з групою, за якою була закріплена куратором. Організація поїздок до м.Львова та м.Камянець-Подільського. Очолювала спеціальність «Діловодство» і за короткий час-один навчальний рік вивела її на новий якісний рівень. (Звільнилася у зв'язку із закінченням терміну контракту).


Особисті якості, хоббі:
Гуманна, комунікабельна, справедлива.
Вивчаю методику та психологію виховання дітей.
Колекціоную листівки.У вільний час люблю читати та займаюся благодійністю.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: