Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 29 березня 2024 PRO

Світлана

Няня, 40 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
48 років
Місто проживання:
Чернігів
Готовий працювати:
Київ, Чернігів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Няня

з 11.2016 по 01.2018 (1 рік 2 місяці)
Клиника суррогатного материнства., Киев (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Няня с медичною освітою,пропоную послуги няні,мені 48 років,на пенсії по вислузі 25років мед.стажа допоможу вам з дитиною з перших днів життя вашого малюка. Я працюю нянею з 2013 року.Працювала в сім'ях 7 років від агенції в Чернігові "Погода в домі".Також працювала 5 років в клиниці суррогатного материнства нянею, навчала батьків іноземців різної нації піклуватися за немовлятами.Маю великий досвід работи з двійнею , з недоношеними немовлятами, які мають малу вагу,в яких погано розвинутий смоктальний рефлекс.Працювала в Києві в кліниці Ахмадет.Допоможу вам піклуввтися за своїм немовлям без страху і паніки з самих перших днів життя малюка, розповім і дам пораду, навчу купати новонародженого , покажу як робити массаж та гімнастику.Нянчу тільки дітей з народження і до 1,5 років. Я адекватна людина, без шкідливих звичок, охайна, не конфліктна, маю 2 дорослих доньок та онуку.
Працювала 10 років в гінекології, робила в/в, в/м, п/ш ін'єкції, ставила крапельниці. Працювала в ЧПНЛ в поліклінічному відліленні в автоклавній, працювала на прийомі з лікарями :стоматологом, гінекологом, офтальмологом, в кабінеті УЗД, ЕКГ, енцефалограм. З квітня 2013р на пенсії по вислузі років.
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») - Світлана
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») - Світлана

Освіта

Черниговские медицинское училище

Акушерка, Чернигов
Середня спеціальна, з 1992 по 1995 (2 роки 6 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Массажные курсы

1993г.6 месяцев.

Додаткова інформація

Няня, медсестра,консультант,детский массажист,предлагаю услуги няни, очень люблю детей,мне 47 лет,на пенсии по выслуге лет,помогу вам с ребенком с первых дней жизни .Работала няней у людей 5 лет.Работала в клинике суррогатного материнства, нянчила детей с рождения ВИП клиентов инностранцев.Помогу вам нянчить с 0-12мес. расскажу, покажу,дам совет как правильно ухаживать за новорожденным,очень большой опыт работы имею как с одним ребенком так и с двойней.Имею большой опыт работы с недоношенными младенцами.Делаю детям массаж на дому.Дам консультации по уходу за малышами,научу купать и плавать малыша с первых дней жизни,научу делать массаж малышам,гимнастику.
Имею загранпаспорт,могу сопровождать на время путешествия.Своих у меня двое детей ,взрослые.Рассматриваю варианты работы в Киеве вахтовым методом 5/5 ,7/7.Звоните, буду рада помочь, поделиться всем ,что сама умею и знаю.
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)-вайбер.-Светлана.
Агентства не беспокоить!

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: