Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 18 квітня 2024 PRO

Андрій

Начальник відділу IOT, продакт-менеджер, метролог

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
52 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник відділу IoT

з 06.2023 по 03.2024 (9 місяців)
ТОВ "Білінтех Україна", Київ (Телекомунікації, зв'язок)

Функціональні обов’язки: Оперативний менеджмент відділу компанії по напрямку IoT (інтернет речей), LoRaWan 868 MHz.

-Організація технічного супроводу та вдосконалення якості розгорнутої мережі LoRaWan (ведення щотижневих нарад із замовником задля швидкого вирішення нагальних проблем мережі, взаємодія з іншими підрозділами, аналіз існуючої проектної документації, написання внутрішніх технічних інструкцій, тощо).
-Взаємодія з вендорами ПЗ та «заліза», участь у постановці питань та заявок до тікет-системи вендора, участь в спільних нарадах із вендором задля прискорення розв’язань технічних завдань, що стоять перед відділом.
-Постанова, розподілення завдань та контроль їх виконання по співробітникам відділу.
-Вдосконалення існуючої внутрішньої тікет-системи обробки замовлень на обслуговування мережі, адаптація під систему заявок замовника. Контроль правильності заповнення тікетів інженерами відділу.

Досягнення:

-Розробив універсальну систему опису заявок в тікет-системі підприємства, завдяки чому скоротились загальні витрати часу на опис, створення, обробку та контроль заявок на обслуговування розгорнутої LoRaWan мережі.
-Розробив типову інструкцію з прийому базових станцій, що дало змогу уніфікувати дії персоналу з прийому в експлуатацію або обслуговуванню базових станцій на локаціях.
-Оптимізував та систематизував спілкування з вендором, завдяки чому прискорився час обробки запитів в тікет-системі вендора.

Начальник відділу IoT

з 02.2021 по 05.2022 (1 рік 3 місяці)
ТОВ "Українська Телекомунікаційна Група", Київ (Телекомунікації, зв'язок)

Функціональні обов’язки: Оперативний менеджмент відділу компанії по напрямку IoT (інтернет речей), LoRaWan 868 MHz.

- Розробка та виробництво власних електронних модулів IoT LoRaWan (керування робочою групою розробників та інженерів).
- Організація внутрішнього технічного супроводу (ведення інтернет семінарів, інтернет відеоконференцій, написання внутрішніх технічних настанов, тощо).
- Координація регіональних підрозділів компанії по всій країні у розвитку IoT напрямку за допомогою системи CRM Бітрікс 24. Постановка завдань, їх контроль, взаємодія з іншими підрозділами за допомогою Бітрікс 24.
- Участь у підготовці рекламних заходів, створенні рекламних матеріалів та наповненні інформації на сайті компанії по IoT напрямку.
- Участь у розробці та тестуванні ПЗ компанії для пристроїв IoT власного бренду SmartMisto (тестування альфа-версії).

Досягнення:

- Застосовано первинне тестове встановлення обладнання IoT у містах в Київський, Запорізькій, Дніпропетровській, Полтавській, Харківській областях України.
- Проекти по розробці власних модулів LoRaWan доведено до стадії випуска партії для заводських випробувань (перша партія після виготовлення прототипів та їх випробувань). Початок випробувань зразків на деяких об’єктах компанії.
- Розроблено документи типових настанов для встановлення, обслуговування та експлуатації IoT обладнання для монтажних підрозділів компанії.
- Розроблено шаблони рекламних матеріалів, шаблони типового оформлення матеріалів по напрямку.

Провідний конструктор електронних компонентів повітряних суден.

з 05.2019 по 08.2020 (1 рік 3 місяці)
ООО "ПКФ "Сторк", Київ (Машинобудування)

Функціональні обов’язки: Виконання функцій заступника технічного директора в частині розробки власних електронних виробів для повітряних суден.

- Доведення зразків виробів від стадії прототипів до стадії серійного виробництва.
- Координація співробітників підприємства та співробітників підприємства - підрядника, для забезпечення необхідного результату, та розподіл ресурсів по проектах за допомогою побудови діаграм Ганта в MS Project.
- Розробка,постановка та оформлення технічних завдань (ТЗ), технічних умов (ТУ), організація проведення випробувань зразків.
- Адаптування документації, оформленої в системі ЄСКД, до оформлення в стандартах підприємства – власника розробки.
- Участь у формуванні еталонної документації на випуск виробів (складання форм, що входять в справи компонентів виробу: акти, протоколи, журнали виконання поопераційних відомостей і так далі).
- Організація сервісу продукції (все, що стосується невідповідностей, ремонтних робіт і т.д, складання заходів по усуненню несправностей або доведення конструкції до типової).

Досягнення:

- З двох виробів один доведений до серійного виробництва, другий доведений до заводських випробувань. Розробив та оформив 2 документи ТУ на вироби.
- Розроблено типові план-графіки виробництва виробів, внаслідок чого скоротилися витрати часу на увесь цикл виробництва виробів.
- Упорядковано конструкторську документацію на вироби та створено електронну базу документів, завдяки якій можна легко знайти необхідний документ і специфікацію, куди він входить.

Аудитор, інженер

з 11.2017 по 05.2019 (1 рік 6 місяців)
Фриланс, Київ (Охорона, безпека, оборона)

- Виконав аудит конструкторської та технологічної документації виробів, що випускалися, в компанії "Сакура-техно" (випуск автоматики управління протипожежними шторами).
- Брав участь у формуванні тендерних пропозицій через системи комерційних торгів "Риалто" і системи державних тендерів на платформі "Прозорро" на фірмі "Градосервис Плюс" (продаж, встановлення та обслуговування протипожежної техніки і систем автоматизації інженерних комунікацій у будівлях).

Начальник виробництва

з 02.2006 по 11.2017 (11 років 9 місяців)
ТОВ "НВП "Алтосан", Київ (Машинобудування)

Функціональні обов’язки: Оперативний менеджмент виробничого відділу. Організація роботи дрібносерійного виробництва електронної продукції протипожежного призначення (електронні системи пожежогасіння).

- Ведення проектів по розробці нових зразків і модернізації існуючих по системі ЄСКД (постановка ТЗ, розробка ТУ У, організація проведення технічних випробувань, сертифікація у відповідному держоргані в системі УКРСЕПРО).
- Документування процесу виробництва продукції (акти виготовлення продукції, списання матеріалів, протоколи приймально-здавальних випробувань, журнали вхідного контролю комплектуючих вузлів, створення списків устаткування, що проходить вхідний контроль якості, створення дозвільних правил при вхідному контролі, підготовка проектів наказів по організації роботи відділу, атестація фахівців і устаткування).
- Організація сервісу продукції у власному сервіс-центрі ( ремонтні роботи і все, що з ними пов'язане - розробка форм, журналів, актів).
- Забезпечення метрологічного супроводу продукції (повірка стандартних засобів виміру і контролю в УкрМетрТестСтандарті, атестація нестандартних засобів виміру і контролю), ведення журналів, актів і форм для представлення технагляду.

Досягнення:

- Збільшення продуктивності праці в кількісних показниках за перший рік роботи в 8 разів, 3 подальшим подвоєнням результату наступного року, з незмінним складом співробітників.
- Впроваджено 2 розробки виробів: одна по модернізації по європейських нормах, друга - повністю "з нуля".
- Розробив та випустив 2 документа ТУ, успішно проведено випробування та отримані сертифікати відповідності за системою УкрСепро на обидва вироби.
- Розробив оформлення та первинне наповнення першої версії сайту компанії.

Освіта

Київський Національний Торгово-Економічний Університет

Інститут вищої кваліфікації КНТЕУ, спеціаліст з економіки підприємства, Київ
Вища, з 2004 по 2004 (менш ніж 1 рік)

Пройшов навчання по спец.програмі "Перепідготовка управлінських кадрів у сфері підприємництва".Отримав Диплом фахівця з економіки підприємства. Захистив на відмінно консультаційний проект по перспективах розвитку та фінансової стійкості підприємства, на якому працював.

Національний Технічний Університет України "Київський Політехнічний Інститут"

Радіотехнічний факультет, специальність - інженер-конструктор-технолог виробництва РЕА, Київ
Вища, з 1991 по 1995 (4 роки)

Отримав диплом інженера-конструктора-технолога по виробництву радіоелектронної техніки.

Додаткова освіта та сертифікати

Центр систем якості "Приріст-система" , внутрішній аудитор за системою менеджменту якістю на фірмі ТОВ "Алтосан".

2008, 6 месяцев

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office Windows MS Project Actility Network Server OTRS

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Українська — середній
  • Англійська — середній

Рекомендації

Roman Savvin

Roman Savvin

Business Development Director, Actility

Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Права категории В

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: