Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 4 квітня 2024 PRO

Олена

Менеджер з персоналу

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
45 років
Місто:
Кременчук

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Інспектор з кадрів

з 02.2023 по нині (1 рік 2 місяці)
Салекс Абсолют, ООО, Кременчук (Харчова промисловість)

Ведення кадрового адміністрування в повному обсязі, розробка та запровадження робочих та посадових інструкцій, ПВТР, розробка штатного розпису, табелювання, військовий облік, пошук персоналу.

Менеджер з персоналу

з 02.2021 по 07.2022 (1 рік 5 місяців)
ТОВ «ЕЙР СЕРВІС», Київ (Ремонт ПС)

Пошук і підбір персоналу на різні позиції, кадрове адміністрування в повному обсязі, розробка та запровадження робочих та посадових інструкцій, ПВТР, розробка штатного розкладу, моніторинг змін до трудового законодавства та ін.

Головний фахівець з кадрового адміністрування

з 06.2018 по 02.2021 (2 роки 8 місяців)
ПП ВТК Лукас, Кременчук (Харчова промисловість)

Ведення кадрового обліку в повному обсязі, розробка та запровадження робочих та посадових інструкцій, ПВТР, розробка штатного розпису, кадровий резерв на посаду керівника відділу персоналу.

Менеджер з персоналу

з 05.2016 по 11.2017 (1 рік 6 місяців)
ТОВ «УКРФОРЕСТ ГРУП» (Кленовий лист), Кременчуг (Будівельна промисловість, деревообробка)

Успішний досвід управління персоналом компанії чисельністю понад 150 осіб. Досвід кадрового адміністрування персоналу, ведення кадрового обліку у повному обсязі згідно діючого законодавства, досвід у проходженні перевірок інспекції з праці. Формування штату працівників з нуля. Досвід у підборі персоналу, оцінювання кандидатів на вакантні посади, навики організації та проведення співбесід, розуміння процесу відбору кандидатів та адаптації нових працівників, допомога в адаптації нового персоналу, ведення кадрового резерву, моніторинг та аналіз заробітної плати конкурентів на ринку праці.
Досвід роботи помічником керівника: підготовка договорів з господарської діяльності підприємства, підготовка та оформлення документації із зовнішньоекономічної діяльності компанії.

Старший інспектор з кадрів

з 12.2006 по 03.2016 (9 років 3 місяці)
ТОВ «Електромонтаж-410», Кременчуг (Електромотаж, пусконалагоджування)

Ведення кадрової документації; табелювання робочого часу співробітників; пошук та відбір персоналу; аналіз ринку праці; участь у розробці та впровадженні посадових інструкцій, правил трудового внутрішнього розпорядку; формування штатного розкладу та ін.

Старший продавець-касир

з 03.2000 по 05.2006 (6 років 2 місяці)
Магазин «Все для офису» КФ НВО Промелектроніка, Кременчуг (Торгівля)

Касові операції; контроль грошової виручки; ведення первинної бухгалтерської документації; організація роботи продавців-касирів (5 осіб); прямі продажі; консультація клієнтів з питань кредитування; аналіз ринку збуту; формування заказів побутової та водопалиливної техніки; спілкування з незадоволеними покупцями, оформлення документів на повернення товару.

Старший інспектор, соціолог, психолог

з 07.1991 по 02.2000 (8 років 7 місяців)
КрАЗ, Кременчуг (Виробницто)

Звільнення працівників, складання звітності, взаємодії з табельниками у цехах заводу по веденню кадрового обліку, проведення опросів, тестувань; відновлення психо-емоційного стану робітників, що потрапили під скорочення, співбесіди з молодими спеціалістами та випускниками професійно-технічних навчальних закладів щодо адаптації на першому робочому місті.

Освіта

Харківский політехнічний інститут (Кременчуцька філія)

Електромеханічний факультет. Спеціальність: автоматизація технологічних процесів та виробництв, Кременчук
Вища, з 1991 по 1997 (6 років)

Інженер-електромеханік

Додаткова освіта та сертифікати

Інститут перепідготовки та підвищення кваліфікації Національного педагогічного університету ім. М.П. Драгоманова у м. Київ

2013 рік

Військовий облік на підприємствах за програмою, затвердженою Генштабом ЗСУ

2023, 3 місяці

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office Користувач ПК Користувач Internet Email Робота з оргтехнікою M.E.Doc 1С:Підприємство Поштовий клієнт Кадровий облік

Додаткова інформація

Українска мова, російська мова – вільно володію, англійська мова – базовий рівень.

Комунікабельна, здатна уникати конфліктних ситуацій, а за потреби владнувати їх, ініціативна, бажаю працювати, навчатись новому, оптиміст.

Веду здоровий спосіб життя,у вільний час читаю, займаюсь прикладним мистецтвом.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: