Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 18 квітня 2021

Роман

Електрозварник (аргон), 13 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
43 роки
Місто:
Рогатин

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація



Іванців Роман Михайлович
Телефон: ukr. tel.[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») pl.tel. 886015707
e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Д.н. 30.11.1980р.
Сімейний стан: одружений, є дочка та син .
ОСВІТА
У 2001 році закінчив навчання в Рогатинському Аграрному технікумі і отримав повну освіту за спеціальністю «Фельдшер Ветеринарної медицини».
У 2013 році закінчив навчання в Національному Аграрному університеті в місті Бережани та здобув кваліфікацію спеціаліста інженера-механіка.
ТРУДОВА ДІЯЛЬНІСТЬ
У 2001-2004 рр. - наладчик на м”ясопереробному комплексі «Росана» ТОВ «Росан-Агро» у м.Рогатині. Функціональні обов”язки: обслуговував системи автоматики сучасного технологічного обладнання для повного виробничого циклу, підбирав і замовляв запчастини, слідкував за складськими залишками запчастин, вів діалоги з постачальниками запчастин та інше;
у 2005-2007 рр. – інженер-механік на ТзОВ «Завод мінеральних вод «Рогатинська» у м.Рогатині. Функціональні обов”язки: розробка та впровадження засобів виробництва, розробка технічних завдань та їх контроль, організація та впровадження нових методів виробництва, підвищення ефективності виробництва та продуктивності праці працівників, налагодження та оптимізація виробничого процесу, безпосереднє керування ремонтом основного та допоміжного обладнання, забезпечення робочих місць необхідними інструментами, матеріалами, обладнаннями, запасними частинами, технологічними картами, схемами, виробничими та робочими інструкціями та інше;
у 2008-2014рр. – по направленні виїхав в Данію на практику, де залишився працювати помічником ветеринарного лікаря;
у 2014-2015рр. – головний механік на пилорамі;
2015рр. –електрозварювальник методом 111- 141 сантехник-монтер..

ОСОБИСТІ ЯКОСТІ
Урівноважений, доброзичливий, цілеспрямований, комунікабельний, вмію аналізувати та логічно мислити, неконфліктний, пунктуальний, відповідальний. Шкідливих звичок не маю. Маю активну життєву позицію та організаторські здібності. Швидко вчуся. Вмію працювати в колективі.
ДОДАТКОВІ ВІДОМОСТІ
Хороші знання механіки, пневматики, гідравліки; читання креслень та проектувань, знання механіко-технологічного обладнання та його ремонт.
Володію російською, польською, та англійською мовами. Рідна мова – українська.
Володіння комп”ютером та офісною технікою на рівні користувача.
Маю права водія ( категорії: А1, А, В1, В, С1, СЕ, ),і тракториста та водія авто-навантажувача власний автомобіль та досвід керування автомобілем 19 років.
Наявність закордонного паспорту та шегенськоїї візи.





Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: