Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 18 грудня 2019

Ігор

Начальник, заступник начальника департаменту, управління, відділу

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
54 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник планово-економічного відділу

з 06.2018 по нині (5 років 10 місяців)
Дирекція по будівництву та утриманню об'єктів транспорту та допоміжної інфраструктури КП "Київпастранс", Київ (Будівництво, нерухомість, архітектура)

Складання, аналіз виконання фінансового плану, балансу та форми 2 підприємства, звітність перед КП "Київпастранс", складання, аналіз виконання фонду оплати праці та витрат робочого часу, складання звіту 1-ПВ, та інших звітів та моніторінгів із подальшим наданням до КП "Київпастранс"

Фрила́нсер

з 10.2017 по 05.2018 (7 місяців)
Фрила́нсер, Київ (Надання послуг)

Залучався на курси та тренінги, дистанційно проходив курси «Фінансовий менеджмент»у системі Prometheus, при Києво-Могилянській академіі.

Заступник начальника управління галузевих досліджень, головний фахівець з питань запобігання та виявлення корупції, економіст з бухгалтерського обліку та аналізу господарської діяльності

з 05.2015 по 09.2017 (2 роки 4 місяці)
Державне підприємство «Держзовнішінформ», Київ (надання послуг)

фінансово-економічний аналіз роботи управління, підготовка управлінського обліку з аналітичними даними, оперативне та стратегічне планування роботи підприємства, складання та подальший контроль фінансового плану, контроль дебіторської та кредиторської заборгованостей, взаємодія з бухгалтерією, адміністративним відділом, юридичним відділом тощо. Здійснював керівництво роботою 6 відділів управління, загальною чисельністю 72 фахівця.
Досягнення :
За період роботи показники фінансового плану підприємства зросли втричі, з 20 млн.грн., у 2015 році, до понад 60 млн.грн., у 2017 році, завдяки розробці низки наказів стосовно визначення вартості проведення експертиз, запроваджено принцип «Собівартість експерта», в рамках запобіганню корупції створено принцип «Єдиного вікна» та розроблена Антикорупційна програма підприємства, запровадив новий потенційний напрямок роботи підприємства «Трансфертне ціноутворення». За час роботи отримав підвищення в посадах та двічі підвищення заробітної плати.

Заступник начальника відділу планування та аналізу фінансово-господарської діяльності управління діяльності суб’єктів господарювання підпорядкованих Міністерству департаменту управління державною власністю та розвитку промисловості Мінекономрозвитку Украї

з 04.2015 по 05.2015 (1 місяць)
Міністерство економічного розвитку та торгівлі України, Київ (державні підприємства)

Виконував роботу з аналізу, для подальшого погодження, фінансових планів підпорядкованих міністерству підприємств, з подальшим контролем їх виконання та аналізом прибутковості, підготовка аналітичної звітності щодо стану виконання та поліпшення прогнозних показників.

Начальник управління податкового аудиту, заступник начальника управління податкового аудиту ДПІ у Шевченківському районі ДФС у м. Києві, головний державний податковий ревізор-інспектор

з 10.2005 по 03.2015 (9 років 5 місяців)
органи Державної фіскальної служби України, Київ (державні підприємства)

Контроль роботи управління та координація роботи з ДФС у м.Києві, організація та проведення документальних перевірок.

Різне

з 05.1989 по 10.2005 (16 років 5 місяців)
різне, Україна (різне)

різне

Освіта

Київський національный економічний університет

Бухгалтерський облік та аудит, Київ
Вища, з 1999 по 2004 (4 роки 8 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Діловий клуб

2016, Трансфертне ціноутворення

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач Internet 1С:Бухгалтерія Бухгалтерський облік Вміння ладити із людьми різної вікової категорії

Додаткова інформація

вміння ладити із людьми різної вікової категорії, вміння вирішувати конфліктні ситуації, досвід ведення переговорів із контрагентами, здібності розробляти та втілювати стратегічні напрямки роботи підприємства.
Наявність водійських прав категорій «В» та «С», стаж понад 25 років, власний автомобіль
Разом з командою приймав участь у благодійному футбольному турнірі серед членів Асоціації «Український клуб аграрного бізнесу»

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: