Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 7 вересня 2018

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/4596350

Інженер-електрик, енергетик

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник насосних станцій

з 04.2010 по 06.2016 (6 років 2 місяці)
чаплинське управління водного господарства, Херсонська область смт. чаплинка (безперебійна подача дніпровськоі води для зрошення полів)

ОБОВ"ЯЗКИ-ремонт та експлуатація будівель .трансформаторних підстанцій .насосно-силового обладнання . вентиляціі .трубопроводів висого та низького тиску на 10 насосних станціях

Освіта

мелітопольський інститут механізаціі та електрифікаціі с\г

Електрифікаціі, Мелітополь
Вища, з 1978 по 1983 (4 роки 11 місяців)

освіта на стаціонарі .електропривід .автоматика.повітряні лніі електропередач. кабельні лініі. підсанціі освітлення. пуско-захисна апаратура. електрині вимірювання. ПТЕ,ПУЕ ПТБ

Додаткова освіта та сертифікати

курсы повышения квалификации

1991.2008.2014.2015 по1месяцу

Знання і навички

Користувач ПК

Додаткова інформація

Працював 9 років енергетиком в колгоспі-мільйонерові.2 роки будував нові підстанціі 35\10кВ особисто виконував монтаж кабелів та наладку автоматики і релейного захисту ТП. Працював 2 роки в Росіі в данській будівельнній фірмі по електрифікаціі нового м"ясокомбінату та 2 тваринницьких комплексів на20 тис.голів свиней. Пройшов шлях від електрика до інженера -електрика. Схеми читаю. розуміюся практично у всіх сферах елекрифікаціі . Зараз маю 5 групу допуску .Маю досвід роботи з великим колективом.Не дивлячись на свій вік повний сил та енергіі .Шкідливих звичок не маю.Хотів би ще попрацювати років 5.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: