Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 22 липня 2021 PRO

Сергей

Начальник виробництва, виробничої дільниці, інженер-конструктор, технолог

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
35 років
Місто проживання:
Біла Церква
Готовий працювати:
Біла Церква, Київ, Львів, Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник виробництва

з 05.2020 по нині (3 роки 11 місяців)
ТОВ “Мірас Солюшнс”, Біла Церква (Розширення, модернізація і будівництво нових промислових підприємств фармацевтики та харчової промисловості)

Керівництво і організація роботи на виробництві промислових та інженерних систем у широкому спектрі галузей хімічної, фармацевтичної і харчової промисловості, виготовлення різноманітних металоконструкцій, ємнісного обладнання, вузлів трубопроводів, в тому числі із нержавіючих сталей, систем аспірації, виробничих ліній та обладнання.

Начальник виробничої дільниці

з 09.2019 по 05.2020 (8 місяців)
ТОВ “ЕЛЕТОН”, Київ (Виробництво низьковольтних комплектних пристроїв і металоконструкцій електротехнічних пристроїв)

Керівництво і організація роботи на виробничій дільниці механічної обробки металу, координація робіт з посадовими особами виробництва, облік робочого часу, облік залишків напівфабрикатів та деталей, розрахунок номенклатури виробництва, організація і розподіл, контроль і облік виконання змінних завдань, контроль якості і повноти виготовленої номенклатури, забезпечення безперебійної роботи обладнання, облік робочого часу, вчасність і повнота технічного обслуговування обладнання, взаємодія з конструкторським і технологічним відділами, контроль дотримання техніки безпеки.

Начальник виробництва по виготовленню металоконструкцій

з 05.2018 по 06.2019 (1 рік 1 місяць)
ТОВ “Метал Інвест”, Біла Церква (Виробництво металевих конструкцій)

загальне керування виробництвом, планування і контроль виконання плану виробництва, узгодження робіт відділів: закупок, логістики, виробничого і конструкторського, складання плану закупок матеріалів і видачі їх на виробництво, контроль якості продукції, ведення аналітики і звітності, контроль дотримання техніки безпеки і пожежної безпеки, забезпечення правильної і безпечної експлуатації обладнання і інструменту

Інженер з організації керування виробництвом

з 02.2018 по 05.2018 (3 місяці)
ТОВ “Метал Інвест”, Біла Церква (Виробництво металевих конструкцій)

розробка і впровадження нормативів для оперативного керування виробництвом, забезпечення ритмічної роботи виробництва і ефективного використання обладнання

Начальник виробничої дільниці

з 11.2015 по 01.2018 (2 роки 2 місяці)
ТОВ “Завод пакувального обладнання “Термо-Пак”, Біла Церква (Производство)

забезпечення функціонування і виконання завдань заготівельного цеху: механічних пилок, лазерних і гідро абразивних комплексів, гільйотини, координато вирубної машини, згинальних пресів, вальцювальних машин, трубо гибів, контроль технологічних процесів виготовлення деталей, поточний ремонт обладнання, навчання персоналу

Освіта

Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут»

Технологія машинобудування, Київ
Вища, з 2005 по 2014 (8 років 9 місяців)

диплом бакалавра, магістра та кандидата технічних наук за напрямом 050208 - технологія машинобудування

Додаткова інформація

Контакти: моб. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»); e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»).
Особисті данні: рік народження: 1988, одружений, місце проживання: м. Біла Церква.

Освіта:
2005 р. – закінчив Канівську гімназію ім. І. Франка і нагороджений срібною медаллю «За досягнення у навчанні».
2009 р. – закінчив Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут» і отримав базову вищу освіту за напрямом підготовки «Інженерна механіка» та здобув кваліфікацію бакалавра інженерної механіки(диплом з відзнакою).
2011 р. – закінчив Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут» і отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Технологія машинобудування» та здобув кваліфікацію інженера-дослідника (диплом з відзнакою).
2014 р. – вступив до аспірантури Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут».
2015 р. – захистив кандидатську роботу і отримав звання кандидата технічних наук за напрямком 05.02.08 - технологія машинобудування.

Попередні місця роботи:
2009-2010 р. – інженер-технолог 2-ї категорії ЗАТ «Київське центральне Конструкторське бюро арматуро будування» (написання технологічних процесів виготовлення деталей та вузлів арматури, узгодження і контроль виготовлення, технологічний і конструкторський супровід, ведення технологічної та конструкторської документації).
2010-2011 р. – молодший менеджер логістики компанії «КАРД-СІСТЕМС» (логістичне забезпечення функціонування головного офісу).
2011-2014 р. – ведучий спеціаліст по напрямку CAD/CAM T-Flex ТОВ «НВО «ПромІТ» (технічне консультування клієнтів, робота з технічною документацією, підготовка маркетингових матеріалів та прикладів, проведення презентацій, супровід технічної частини проектів по реалізації програмного забезпечення, робота на виставках).
2014-2015 р. - продавець продовольчих товарів ТОВ “ФОЗЗІ-ФУД” (продаж продовольчих товарів, консультування клієнтів).
2015 р. – завідувач відділу продовольчих товарів ТОВ “ФОЗЗІ-ФУД” (забезпечення функціонування і виконання роботи відділу, контроль персоналу).
2015-2018 р. – начальник заготівельного цеху ТОВ “Завод пакувального обладнання “Термо-Пак” (забезпечення функціонування і виконання завдань заготівельного цеху: механічних пилок, лазерних і гідро абразивних комплексів, гільйотини, координато вирубної машини, згинальних пресів, вальцювальних машин, трубо гибів, контроль технологічних процесів виготовлення деталей, поточний ремонт обладнання, навчання персоналу).
2018 р. – інженер з організації керування виробництвом ТОВ “Метал Інвест” (розробка і впровадження нормативів для оперативного керування виробництвом, забезпечення ритмічної роботи виробництва і ефективного використання обладнання).
2018-2019 р. – начальник виробництва ТОВ “Метал Інвест” (загальне керування виробництвом, планування і контроль виконання плану виробництва, узгодження робіт відділів: закупок, логістики, виробничого і конструкторського, складання плану закупок матеріалів і видачі їх на виробництво, контроль якості продукції, ведення аналітики і звітності, контроль дотримання техніки безпеки і пожежної безпеки, забезпечення правильної і безпечної експлуатації обладнання і інструменту).


Знання мов: українська, російська мови на мовному рівні та англійська зі словником.
Додаткова інформація: вільно володію персональним комп’ютером, як користувач, MS Office, Internet, знання і вміння працювати в CAD/CAM T-Flex, Компас, AutoCAD, Автопроект-технологія, Adem, Microsoft Project, програмування в Delphi.
Особисті якості: аналітичний склад розуму, робото здатний, відповідальний, бажання працювати на результат, самовдосконалюватися, швидке сприйняття та засвоєння нової інформації.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: