Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 26 лютого 2019 PRO

Володимир

Менеджер по роботі з клієнтами, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
46 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Старший адміністратор

з 02.2014 по нині (10 років 2 місяці)
ДП «Кюне і Нагель», Гостомель (Морські, авіаційні та автомобільні перевезення.Контрактна логістика та брокерське обслуговування.)

Організація роботи проекту, управління персоналом:
•Розподілення обов’язків і завдань між працівниками проекту з метою досягнення більш ефективної роботи та контроль за їх виконанням;
•Контроль забезпечення дотримання контрактних зобов'язань компанією на якісному рівні з метою задоволення вимог клієнта;
•Контроль ефективності роботи персоналу і оптимізації робочих процесів з метою зменшення трудовитрат, зменшення витрат і збільшення прибутку компанії;
•Відслідковування та контроль за коректністю ведення документообігу (оформлення замовлень, актів, накладних, транспортних і фінансових документів і т.д.) працівниками проекту у відповідності з правилами компанії і вимогами Українського Законодавства;
•Контроль за впровадженням і роботою єдиної системи складського обліку;
•Контроль за використанням складської техніки та іншого обладнання;
•Оперативний взаємозв’язок з іншими відділами компанії при використанні клієнтом їх послуг;
•Підготовка за результатами місяця статистичних даних, звітів та презентацій для клієнта;
•Ведення відеоспостереження за роботою проекту для аналізу складських процесів та вирішення спірних питань, що можуть виникати з клієнтом за результатами роботи проекту.

Додаткові обов’язкі в організації роботи складського комплексу:
•Ведення обліку складської техніки ( електровізки, навантажувачі, штабелери і т.д.) проектів та автомобілів працівників і клієнтів компанії;
•Ведення обліку та відвантаження зі складського комплексу вторинної сировини ( складові частини паллет, пакувальні матеріали). Співпраця з обслуговуючими компаніями;
•Організація замовлення та забезпечення робітників складського комплексу усім необхідним спецодягом;
•Проведення вступних та періодичних інструктажів з пожежної безпеки та охорони праці для працівників складського комплексу та відвідувачів ( підрядні організації, представники клієнтів і т.д.).

Менеджер з продажу систем кріплення (водопостачання та водовідведення; кондиціонування; вентиляції; опалення; систем сонячних колекторів; протипожежного захисту)

з 05.2013 по 01.2014 (8 місяців)
ТОВ «Вальравен Україна», Київ (Професійні системи кріплення. Інженерна підтримка.)

Робота з існуючими дистриб’юторами та монтажними компаніями; продаж систем кріплення на будівельні об’єкти та кінцевим споживачам; пошук та розробка нових будівельних майданчиків (ТРЦ, приватне будівництво, житлові комплекси, промислові об’єкти, автоцентри, будівельні гіпермаркети) для налагодження контактів, проведення переговорів і подальшої співпраці; пошук нових клієнтів (дистриб’ютори, монтажні компанії) та підписання договорів; робота з проектними організаціями та інститутами; розрахунок інженерних систем кріплення для різноманітних об’єктів; надання технічної підтримки підрядним компаніям під час монтажу на об’єктах; відрядження для підтримки існуючих клієнтів та пошуку нових клієнтів у ввіреному регіоні; участь у спеціалізованих виставках; проведення семінарів та навчання нових співробітників дистриб’юторів для кращого розуміння специфіки продукції.

Менеджер з питань ринку профілів (ПВХ). Західний регіон України.

з 02.2011 по 02.2013 (2 роки)
Представництво Deceuninck N.V., Київ (Представницька діяльність.)

Аналіз ринку ПВХ профілів України; представницька діяльність; робота з існуючими клієнтами; відрядження; проведення переговорів і підключення нових клієнтів; робота з митно-ліцензійним складом; обробка замовлень клієнтів; контроль за оплатою рахунків та відвантаженням продукції; підготовка презентацій; написання статей і прес-релізів для журналів («Ландшафт.Дизайн», «Витрина», «Идеи Вашего Дома», «Оконные технологии»); розміщення статей, різноманітних оглядів та новин компанії на інтернет сайтах ( www.okna.ua, www.magazinokon.com.ua ).

Начальник складського господарства.

з 07.2006 по 02.2011 (4 роки 7 місяців)
ТОВ «Промастер», Київ (Комплексне постачання кухонного інвентарю та господарчих товарів.)

Прийом, обробка (маркування, стикерування, розміщення на місця зберігання) та відвантаження продукції зі складу; складська логістика; проведення інвентаризацій; формування маршрутів водіям; транспортна логістика; оформлення первинних бухгалтерських документів; контроль за роботою персоналу складу та водіями; забезпечення життєдіяльності складу та персоналу.

Начальник відділу збуту

з 12.2003 по 06.2006 (2 роки 6 місяців)
ТОВ «Деком», Київ (Продаж профільних ПВХ систем та комплектуючих для виготовлення металопластикових конструкцій.)

Продаж профільних ПВХ систем «Deceuninck» і «Plastmo» та комплектуючих. Оформлення договорів з клієнтами; прийом і обробка замовлень; відвантаження замовлень зі складу та оформлення документів; робота з транспортними компаніями; контроль за клієнтською заборгованістю та документообігом; робота з касовим апаратом.

Менеджер з продажу металопластикових конструкцій

з 04.2000 по 11.2003 (3 роки 7 місяців)
ТОВ «Алюмпласт», Київ (Виготовлення та монтаж металопластикових конструкцій.)

Робота з клієнтами в офісі; розрахунок конструкцій; консультація; оформлення договорів; оплата замовлень; планування графіку монтажів; зворотній зв’язок.

Освіта

Українській Державний Університет Харчових Технологій

Енергетичний. Інженер-електрик, Київ
Вища, з 1995 по 2000 (4 роки 9 місяців)

Середня школа №3 м.Києва

Київ
Середня, з 1985 по 1995 (9 років 8 місяців)

Фізико-математичний клас

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office MS PowerPoint MS Outlook MS Access AutoCAD Галактика ERP

Додаткова інформація

Особисті якості :
Комунікабельність, відповідальність, пунктуальність, діловий підхід у вирішенні завданнь, вміння працювати в колективі, робота з клієнтами.

Інтереси та захоплення :
Музика, футбол, риболовля.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: