Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 12 березня 2024 PRO

Микола

Головний технолог м'ясо-ковбасного виробництва, м'ясокомбінату

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
36 років
Місто проживання:
Рівне
Готовий працювати:
Житомир, Київ, Луцьк, Львів, Рівне, Тернопіль, Хмельницький

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Технолог

з 05.2018 по 02.2022 (3 роки 9 місяців)
ТМ МізочПродукт, Рівне (Харчова промисловість)

Головний технолог

з 03.2016 по 03.2018 (2 роки)
ТОВ "Соколівський мясокомбінат" "Українські ковбаси", Кропивницький (Харчова промисловість)

Головний технолог

з 06.2015 по 02.2016 (8 місяців)
ПП ВКіК, Світловодськ (Харчова промисловість)

Головний технолог

з 09.2014 по 04.2015 (7 місяців)
ПП Рикун, Хмельницький (Харчова промисловість)

Технолог, Головний технолог

з 01.2011 по 08.2014 (3 роки 7 місяців)
Виробники та імпортери харчових інгредієнтів, Київ (Харчова промисловість)

Освіта

НУХТ

Технологія м'ясо-молочних виробництв. Спеціальність - технологія зберігання, консервування та переробка м'яса, Київ
Вища, з 2005 по 2010 (5 років)

Додаткова інформація

Професійні навики:
- Знання м'ясного виробництва та організація виробничих процесів;
- Координація поточних задач, оптимальний розподіл та використання ресурсів, оперативне управління виробництвом;
- Організація розробки та впровадження прогресивних технологічних процесів убоя і первинної переробки тварин, холодильної обробки, технологію виробництва всіх видів ковбасних виробів (варені, н/к, в/к, с/к, ліверні), делікатесних виробів та консервів;
- Розробка норм виходів готової продукції, аналіз відхилення норм виходів та оперативне усунення їх;
- Контроль над дотриманням технологічної дисципліни та санітарними нормами на виробничих ділянках;
- Контроль над вірною експлуатацією технологічного обладнання;
- Розрахунок навантаження виробничих потужностей;
- Складання технологічних умов, інструкцій та вимог до сировини, основних та допоміжних матеріалів;
- Розробка норм затрат праці, витрати енергоресурсів, сировини та матеріалів, заходи по випереджуванні і усунення браку;
- Знання складу комплексних харчових інгредієнтів;
- Розробка рецептур ковбасних, м'ясних та кулінарних виробів, ТУ і ТІ для нових та існуючих видів продукції;
- Знання термічних та технологічних режимів виготовлення ковбасних та м'ясних продуктів;
- Підбір оптимального обладнання та асортименту продукції для забезпечення максимальної рентабельності;
- Розробка та впровадження на підприємстві системи НАССР.


Цілеспрямований, працюю на результат, до роботи відношусь із максимальною самовіддачею.
Одружений, є дитина.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: