Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 12 червня 2021

Володимир

Керівник виробництва

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
47 років
Місто проживання:
Калуш
Готовий працювати:
Івано-Франківськ, Калуш

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Лабатій Володимир Миколайович

тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)


Місце реєстрації: Івано-Франківська область, м. Калуш
Сімейний стан; Одружений
Дата народження: 05.02.1977 р.
Національність: Українець

Освіта : Вища

1996 рік закінчив Калуський хіміко-технологічний технікум за спеціальнвстю «Технічне обслуговування» і ремонт обладнання підприємств хімічної і нафтогазопереробної промисловості” та здобув кваліфікацію техніка-механіка.

2008 рік закінчив навчання в Державному вищому навчальному закладі “Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника” і отримав повну вищу освіту за спеціальністю “Облік і аудит” та здобув кваліфікацію економіста-бухгалтера.

Трудовий стаж:
з липня 2017 року по теперішній час виконуючий обов’язки начальника Івано-Франківської бази ДП «Укрнафтогазкомплект» Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України».
з травня 2013 року по липень 2017 рік підприємницька діяльність
з травня 2011 року призначений на посаду заступника директора із загальних питань Мостищенської філії ТзОВ “Трі-Ленд” в місті Калуші Івано-Франківської області. На даній посаді працював до травня 2013 року.
з серпня 2006 року по квітень 2010 року – майстер цеху з армування ТзОВ “3 Бетони” в місті Калуші Івано-Франківської області.
з квітня 2005 року по липень 2006 року – механік цеху обезводнення ЗАТ “Магній” в місті Калуші Івано-Франківської області.
з липня 2004 року по квітень 2005 року – майстер з ремонту апаратурного устаткування хлормагнієвої збагачувальної фабрики ЗАТ “Магній” в місті Калуші Івано-Франківської області.
з травня 2002 року по серпень 2003 року – інженер першої категорії з нагляду за технічним станом та безпечною екслуатацією вантажопідіймальних машин та посудин, що працюють під тиском, служби головного механіка управління ДП “Калійний завод” ВАТ “Оріана” в місті Калуші Івано-Франківської області.
з червня 1998 року року по травень 2002 року – слюсар-ремонтник з ремонту апаратурного устаткування п'ятого розряду дільниці по ремонту устаткування та обслуговуванню сульфатної збагачувальної фабрики ремонтно-механічного цеху виробництва мінеральних добрив ДП “Калійний завод” ВАТ “Оріана” в місті Калуші Івано-Франківської області.
Примітка: Англійська мова – базовий курс, права водія категорії «В», «С». Володіння комп’ютером – вільно.

Схожі кандидати

Директор підприємства
Івано-Франківськ

Операційний, виконавчий директор, керівник підприємства
30000 грн, Івано-Франківськ, Богородчани , ще 6 міст

Директор підприємства
Івано-Франківськ, Тернопіль , ще 4 міста

Керівник виробництва
Івано-Франківськ, Вінниця , ще 5 міст

Інженер, керівник виробництва
Івано-Франківськ, Вінниця , ще 8 міст

Керівник підприємства
32000 грн, Івано-Франківськ, Вінниця , ще 8 міст

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: