Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 23 квітня 2018

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/4729070

Технолог пищевого производства, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Аврамишин Олександр Дмитрович 1985р


21. 01. 2005 закінчив з відзнакою київський Коледж Ресторанного Господарства,
технологічний факультет за фахом технік - технолог приготування їжі.
Молодший спеціаліст.

22.01.2005- 1.05.2005 відкриття ресторану по вул.. Хрещатик 12 «Планета суші» РосІнтер, на посаді кухаря.
1.05.2005 - 15.10.2005 переведений на посаду інструктора ресторану «Планета суші»

21.10.2005 по 22.10.2006рслужба в збройних силах України.

5.11.2006 – 30.04.2007 працював в ресторані «Планета суші».
Виконував обов’язки старшого зміни: навчання кухарів, замовлення продуктів,
Організація роботи на зміні.


4.04.2007р – 30.09.2007 суши-бар «Пушистый» мережі ресторанів «Наша Карта»
Брав участь у відкритті суши - бара „ SunCity ” - виконував обов’язки су-шефа,
: навчання кухарів, замовлення продуктів, організація роботи на зміні.

24.04.2008р -31.03.2011р. «кризис» - менеджер, шеф кухар. «SofitCafé»
Розробка нового меню, калькуляційних карт, навчання кухарів, організація роботи кухні, бара та обслуговуючого персоналу, управління персоналом.
• Аналіз собівартості та формування продажних цін.
• Оптимізація валових затрат.
• Підбір та навчання персоналу.
• Розробка програми навчання персоналу та їх координація.
Планування та організація заходів по маркетингу(розробка рекламних акцій, дизайн рекламних матеріалів).
• Проведення інвентаризацій
• Контроль стандартів.


З 10.06.2011 -20.03.2015
Креатив Кейтеринг: Шеф – технолог:
Налагодження процесу приготування страв згідно ТК
Проведення інвентаризацій та комплексний аналіз продажів,
проведення дегустацій та введення нових калькуляційних карт з різною собівартістю, розробка сезонного меню.
Контроль виконання плану продажів.
Навчання кухарів.
Аналіз собівартості та формування продажних цін.
Оптимізація валових затрат.

розробка меню - японська, європейська та українська кухня, азіатська,кондитерська група, проведення майстер-класів, шоу-кухня.
Налагодження та розвиток бази клієнтів та суб підрядчиків з нульового рівня
Організація Банкетів до 300чол.

15.04.2015-17.04.2016
Компанія Фуд- мережа(мережа супермаркетів Велика Кишеня).
працював на посаді технолога кулінарного виробництва.
Підпорядковувся безпосередньо комерційному директору компанії.
Контоль за виконанням технологічних вимог приготування страв на виробництві(керівників відділів та лінійного персоналу).
12відділів по Київу, більщ ніж 120чол.
Підготовка відділів до сертифікації ISO 9001.
Складання нових артикулів згідно сезонності та з більшою націнкою(86арт)

Хоча % за це не отримував, але 3відділи які були закріплені за мною під час відсутності керівників перевиконали план більш, ніж на 15%.
Введення матриці артикулів, що в свою чергу допомогло оптимізувати затрати та об`єктивно підійти до стратегічного планування.

10.09.2016 - 30.02.2017 Консалтинг ресторанного комплексу «Бісквіт»
15.03.2017 по 1.03.2018 Консалтинг по сертифікації НАССР та запуску з нуля проектів ресторанного бізнесу.


Знання мов: англiйська –початковий рiвень, українська, російська досконало.


Професійні Тренінги по: - створення команди -«РосІнтер»
- Мотивація персоналу -«РосІнтер»
- Тренер – наставник -«РосІнтер»

«Техніка продажів» авторський семінар Леоніда Круца
Авторський тренінг - коуч Тетяни Брєус
Коуч від Ляхова Марії в центрі «Діалог»






Особиста характеристика:, відповідальний, швидко навчаюся, комунікабельний, вимогливий до себе та до інших, як до власників бізнесу так і до команди з якою працюю, маю власну думку,(не плутати із зверхністю) але погоджуюсь і з конструктивною критикою, креативний в роботі, стресостійкий.
Одружений. Став татом в 2015р та 2017р


Місце проживання київ. обл., м. Буча
Конт. Тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Водійські права кат. В. та власне авто


Email: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: