Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 4 лютого 2024 PRO

Олег

Відеооператор, режисер монтажу, 12 200 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
51 рік
Місто проживання:
Ізюм
Готовий працювати:
Вінниця, Дніпро, Запоріжжя, Київ, Луцьк, Львів, Миколаїв, Одеса, Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, адресу та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Відеооператор, режисер монтажу

з 10.2015 по 02.2022 (6 років 4 місяці)
телеканал СІАТ, "12 канал"(Луцьк) та Ізюмська РДА, Ізюм (ЗМІ, медіа)

Зйомка різноманітного відео (частіше - репортажі), наповнення контентом та інформацією соцмереж, монтаж будь-якого відео в комп'ютері ("Adobe Premier") або в телефоні (у програмі "Кінемастер"), грамотне написання текстів для соцмереж, сайта або для сюжетів, монтаж відзнятих матеріалів з підбиранням музики та ефектів, монтаж готової ТБ-передачі чи окремого сюжету або репортажу, моніторинг новин і подій в Україні та світі...
Зйомка та монтаж репортажів, спортивних подій, інтерв'ю, рекламних роликів, святкувань, концертів тощо. Працюю з програмами "Adobe Premier" (пріоритет), працював також з "Edius", "Sony Vegas", "Wizard", "Pro coder", "After Effects", "FastStone Image Viewer", трохи "Photoshop", "Canva", "Aurora 3D" та іншими. Маю свої професійні відеокамери "Sony HXR-NX3E" (дві штуки) з накамерною мікрофонною радіосистемою "Sennheiser ew 135-p G3" і з накамерним світлом та хенді-камеру "Canon HF200". Штативи "Benro" і "Velbon".
Зарплата обговорюється з роботодавцем у залежності від багатьох факторів. Хочете платити мінімалку - йдіть на біржу. Хочете молодого, креативного, з двома вищими освітами та з 10-річним досвідом роботи - йдіть в бібліотеку. Потрібен суперспеціаліст - вам до Голівуду. Потрібен знавець і фанат своєї справи - набирайте мій номер, який вказаний в резюме, або пишіть на Фейсбук чи в месенджери, бо на і-мейл заходжу раз на тиждень.

Освіта

НТУ Харківський політехнічний інститут

Менеджер організацій, Ізюм
Вища, з 2005 по 2011 (6 років)

Спеціалізація - управління персоналом

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Українська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Займаюся відеозйомками та відеомонтажем з 1997 року. Багато років знімав і монтував весілля, садочки, дні народження і т.п. На телебаченні - 5 років. Командировки та графік не лякають, звик. Натепер відпрацював на двох роботах:
1. В Ізюмській районній державній адміністрації робив 5 років телепередачу "Районні вісті". В обов'язки створення передачі входило все - від початкової операторської роботи, інтерв'ю, написання текстів і його дикторської начитки до повного монтажу та створення готового сюжету для ТБ.
2 а). Телеканал СІАТ (Уже в прошлом). Он - как продолжение предыдущей работы и обязанностей. Здесь был окончательный вывод и трансляция телепередачи по местному ТВ.
Параллельно периодически продолжаю снимать и монтировать свадьбы, рекламу, торжества, выпускные и другие события.
Окрім написання текстів для сайта, роблю деякі фото подій в Ізюмській РДА: http://www.izyumrda.gov.ua/
2 б). Під час відпустки в РДА півтора місяці працював відеоператором на телеканалі "12 Канал" (Луцьк).
3. В данний момент веду свій новинний проукраїнський інтернет-канал "Ізюм TV" в ФБ та Інстаграмі, де роблю майже все сам. Посилання на канал у Фейсбуці: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Війна внесла великі корективи у це хоббі: майже не маю можливості робити свій контент, бо виїхав у Луцьк.
4. Шабашки: Рекламні ролики, різні заходи, весілля, садочки, школи...
5. Додатково, маю великий досвід в организації агіткампаній під час виборів. Починаючи з 2004 р., постійно працював заступником керівника штабу з агітації однієї з проукраїнських партій. Вчився на семінарах і зустрічах з політтехнологами технологіям керування людьми та впливу на них.
6. Grammar nazi ! Пишу та розмовляю грамотно двома мовами. Ненавиджу безграмотних писак і бойовий суржик.
7. Люблю всі види спорту. В настільний теніс граю постійно.
8. З початком війни багато чого змінилося. Мій рідний Ізюм розбомблено кацапськими підорами. Дякуючи родичам, врятовано більшість апаратури. Вкрадено тільки купу шнурів, перехідники і деякі акумулятори.
9. ВПО. Наразі знаходжуся в евакуації в Луцьку. У військоматі на обліку перебуваю. В армію не взяли через часткову непридатність. Воюю інформаційно та донатами.

Якщо потрібно, рекомендації можна отримати.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: