Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 27 липня 2018

Вадим

Вчитель фізики та інформатики, 5 500 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
30 років
Місто проживання:
Ямпіль (Вінницька обл.)
Готовий працювати:
Вінниця, Київ, Львів, Одеса, Умань

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Вчитель фізики, інформатики, хімії та математики. Класний керівник.

з 01.2017 по нині (7 років 3 місяці)
ЗОШ І-ІІІ ступенів с. Цекинівка, с. Цекинівка (Освіта, наука)

з січня 2017 року почав працювати у ЗОШ І-ІІІ ступенів с. Цекинівка Ямпільського району Вінницької області. У період з січня по травень 2017 року працював вчителем фізики та інформатики. Під час роботи та проведення уроків використовував новітні методики, прийоми, створив власні методи ефективного навчання дітей різного віку. Під час роботи орієнтувався на індивідуально-творчі підходи та групові. На своїх уроках використовую новітні технології навчання пошуку інформації. Навчив дітей працювати дистанційно, використовуючи власні ресурси такі як інтернет-спільноти у соціальних мережах спільнота «ІНФІЗ» та персональний сайт: http//dombrowsky.jimdo.com. Під час навчання дітей використовував різнорівневі методи ефективного навчання, власний дидактичний матеріал, презентації, задачі, домашнє завдання у вигляді «відео-дослідів». Проводив цікаві заходи із фізики та інформатики до придметних тижнів: «Фізичний КВК» «Фізичний квест», «Всесвітня подорож інтернетом». Випуск шкільних журналів по фізиці.
Із вересня 2017 року почав виконувати обов’язки класного керівника в 5 класі де також працював з важкими дітьми.
Також почав додатково викладати математику та хімію. Протягом цього періоду приймав активну участь у житті школи та громади. У листопаді 2017 року під час відряження у Карпати проводив екскурсію з дітьми по культурно-історичних місцях західної України.
Беру участь у шкільній самодіяльності, проводив свята у школі та різні конкурси. Свої уроки проводю використовуючи сучасні технології планшети, ноутбуки, смартфони, проектор, телевізор, інтернет-платформи, додатки. Мої учні брали участь та перемагали у таких конкурсах з інформатики «Кенгуру» та фізики «Левеня». На своїх уроках використовую методи різних країн, таких як США, Англія та Японія. Проводю бінарні уроки, веб-семінари та конференції. Співпрацюю з іншими вчителями та уроки онлайн-конференції з іншими школами, створив презентацію про історію села яка в області зайняла призове місце.

Викладач фізики та астрономії

з 11.2015 по 09.2016 (10 місяців)
Жашківському Аграрно-Технологічному Професійному Училищі м. Жашкова, Жашків (Освіта, наука)

В період навчання на 5 курсі у листопаді 2015 року почав працювати викладачем фізики та астрономії у Жашківському Аграрно-Технологічному Професійному Училищі м. Жашкова Черкаської області де хорошо себе зарекомендував при підготовці до проведення уроків та навчанню студентів. Працював до жовтня 2016 року.

Вчитель фізики та інформатики Класний керівник.

з 02.2015 по 04.2015 (2 місяці)
ЗОШ №3 І-ІІІ ступенів м. Умань, Умань (Освіта, наука)

В період з лютого по квітень 2015 року я виконував роль вчителя фізики в цій школі. Я проводив безліч уроків у різних класах, з різним рівнем підготовки.
До кожного уроку сумлінно готувався і консультувався із своїм вчителем-наставником, задля кращого складання уроку, тому уроки були цікавими. Намагався на кожен урок виготовляти невеличкий дидактичний матеріал для кожного учня. Також проводив виховні заходи для дітей для їх всебічного розвитку.
Проходячи практику в школі набрався певного досвіду і хорошого результату в своєму подальшому навчанні.
Моя проведена робота була оцінена найвищою оцінкою. Діти були задоволені.

Освіта

Уманський Державний Педагогічний Університет ім. П. Тичини

Факультет фізики, математики та інформатики. Спеіальність: "Вчитель фізики, інформатики та астрономії", Умань
Вища, з 2011 по 2016 (4 роки 9 місяців)

Уманський державний педагогічний університет ім.П. Тичини.
Факультет фізики, математики та інформатики.
Вища, з 09.2011 по 07.2016 (5 років)
Також є спеціальність «секретар-керівника»
Професія вчителя одна з найшанованіших, найпочесніших та найвідповідальніших професій. Можна сказати, що вчитель створює майбутнє країни, тому що від його праці багато в чому залежить різнобічність розвитку знань молодого покоління, його переконання, світогляд, моральні якості. Педагогічна діяльність вимагає особливого покликання. Вихованням і навчанням можуть займатися люди зі схильністю і любов'ю до цієї справи. Учитель повинен любити і передавати свої знання іншим, захоплюватися самим процесом навчання і виховання людини. Успіх педагогічної діяльності багато в чому залежить від комунікативних здібностей вчителя, від його уміння налагодити правильні взаємини з дітьми. Робота вчителя пред'являє великі вимоги до його уваги.

Додаткова освіта та сертифікати

Заболотнецьке училище, "Секретар керівника"

2009-2011, 2 роки

Знання і навички

MS Excel MS PowerPoint MS Word Adobe Photoshop MS Access Windows Операційні системи Проведення презентацій Навички роботи з комп’ютером Володію програмами та ОС, Windows

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній
  • Німецька — середній

Додаткова інформація

Професійні навички
•Навички роботи з комп’ютером
Володію програмами та ОС, Windows . Microsoft: Word, Excel, Power Point, Access та інші.
Люблю створювати презентації, тому часто використовую це в своїй діяльності.
•Дистанційне навчання. Створюю сайти. Створив сайт для школи та маю персональний сайт вчителя. Працюю на платформі jimdo.
•Написання курсових робіт (2 роки досвіду)
•Написання самостійних, тестових, контрольних та інших видів робіт, розробка уроків, заходів та їх проведення.
•Робота у фотошопі.
Знання мов
•Українська — експерт
•Російська — експерт
•Англійська – володію
•Німецька – володію
Додаткова інформація
Робота, що повязана з викладанням, завжди вважалася дуже складною, але в той же час поважною діяльністю.
На мою думку, викладання вимагає повної самовіддачі, цілковитої витрати розумових, фізичних та духовних сил, вчитель зобов’язаний бути дуже тонким психологом, щоб уміти розпізнати найкращі якості та схильності у свого учня та допомогти їх розкрити. Учитель завжди намагається знайти індивідуальний підхід до учня, бо кожна дитина має свій неперевершений та дивовижний талант від природи, а головна задача вчителя - допомогти розкритись його здібностям.
Від педагогів вимагається багато чого: бути коректними, уважно ставитися до дітей, виявляти цікавість до своєї роботи, предмету. На мою думку, сучасному вчителю необхідно володіти такими якостями як терпіння, інтелігентність, освіченість, тактовність, уважність, мобільність, ерудованість та стресовитривалість, мати почуття стилю, смаку, міри, на гарному рівня володіти технічними засобами та сучасними освітніми новинками і в практичній діяльності використовую ці якості.
Сучасне життя безупинно змінюється і з кожним роком у дітей з’являються нові інтереси та нові ідеали, але, щоб здобути довіру та повагу у школярів, вчителю не обов’язково поділяти їх погляди, але знати про них просто необхідно. По-справжньому гарний педагог повинен проявляти максимальну делікатність у відносинах з дітьми, бути уважним до того, що їм подобається.
Я у своїй діяльності даю дітям тільки найкраще,разом з ними вирішувати складні життєві питання, адже ми для них в деякій мірі сім'я, тому це наш обов'язок. Намагаюся для дітей бути другом та порадником.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: