Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 16 жовтня 2022 PRO

Людмила

Інженер з охорони праці, 18 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
47 років
Місто:
Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник сектору охорони праці

з 04.2006 по нині (18 років)
придніпровська залізниця, ТзОВ "АРМО-ТЕКС", "ЕНРЕМО", Дніпро, Львів (Залізничний транспорт, ткацьке виробництво, ремонтно-монтажна у сфері дтек)

Організація та впровадження чинного законодавства з питань охорони праці на діючому підприємстві (залізниці) та з "нуля" на виробництві (тзов). Інструктажі, спецнавчання, перевірка знань з питань охорони праці та електробезпеки, розробка інструкцій з охорони праці, програм стажування за професіями та спецнавчання, декларування робіт підвищеної небезпеки, отримання дозволів на експлуатацію УПН та виконання робіт підвищеної небезпеки, організація проведення атестації робочих місць за умовами праці, медичних оглядів, підготовка відповідних наказів з питань охорони праці, електробезпеки та пожежної безпеки тощо.

Освіта

Дііт

Організація перевезень на залізничному транспорті. Інженер., Дніпро
Вища, з 1994 по 1999 (4 роки 9 місяців)

Суто залізнична освіта

Знання і навички

Windows Впевненість

Знання мов

Українська — вище середнього

Додаткова інформація

Працездатність, вирішення питань по колу своїх обов'язків, постійний пошук і вивчення нових нормативно - правових актів, самостійне прийняття рішень, несення відповідальності за прийняті рішення, вивчення НПАОП, вміння проводити перевірки стану охорони праці.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: