Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 14 травня 2018

Светлана

Преподаватель математики, физики

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
62 роки
Місто проживання:
Ворзель
Готовий працювати:
Буча, Вінниця, Дистанційно, Ірпінь, Київ, Полтава

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Преподаватель математики

з 09.1988 по 04.2018 (29 років 7 місяців)
С 1988 года по настоящее время, Буча (Освіта, наука)

використовую при проведенні уроків сучасні інноваційні технології, уроки проводжу в більшості нестандартні, прийняла участь у Всеукраїнському конкурсі «Кейс-уроки як сучасний тренд в освіті» у 2017 році, зайняла 1 місце (http://konkurs.edufuture.biz/, освітня платформа 7W edufuture.biz, засновник конкурсу В.М.Співаковський). Портфоліо по звітах розміщено за посиланням https://www.slideshare.net/sveta7940/2017-77058415 . Маю сертифікат про проведення кейсів-уроків і зайняте перше місце.Застосовую онлайн навчання та інноваційні методи навчання.

Освіта

Полтавский институт экономики и права Университета "Украина"

Правоведение, "Право", Полтава
Незакінчена вища, з 2017 по 2019 (1 рік 5 місяців)

Получаю юридическое образование, сейчас на 5 курсе магистратуры (заочное обучение), защита магистерской-февраль 2019.

Полтавский педагогический университет им. Короленка

Физико-математический, Полтава
Вища, з 1988 по 1992 (3 роки 9 місяців)

1988—1992 рр. —Полтавський державний педагогічний інститут ім.Короленка (спеціальність «Математика», кваліфікація «Вчитель математики», освітньо-кваліфікаційний рівень — магістр)

ХПИ

Машиностроение, обработка металлов давлением, Харьков
Незакінчена вища, з 1984 по 1988 (3 роки 9 місяців)

Закончила 4 курса (вечернее обучение), перевелась в Полтавский педагогический университет

Додаткова освіта та сертифікати

Пройшла курси підвищення кваліфікації за категорією учитель математики та фізики у Полтавському обласному інституті ППО ім.М.В.О

3 місяці

Академія інноваційного розвитку освіти з курсів: “Упровадження ІКТ та інноваційних педагогічних технологій в освітній процес..."

30 год

Вебінар "Освітній проект "На Урок"": “Інтерактивні технології в освіті:залучаємо учнів ...за допомогою інтернет - сервісів "

2 акад.год.

Академія інноваційного розвитку освіти: “Google Classroom-онлайн клас для ефективного навчання"

6 год.

Академія інноваційного розвитку освіти: “Організація дистанційного навчання в школі"

6 год.

Академія інноваційного розвитку освіти: “Методика розробки дистанційних курсів"

6 год

Академія інноваційного розвитку освіти: “Google-форми в роботі вчителя"

6 год.

Вторая международная онлайн конференция о воспитании детей 10-18 лет (21-22 апреля 2018г.)

2 дня с 10:00 до 20:00

Много онлайн вебинаров о маркетинге, менеджменте, психологии, педагогике...

Постоянно занимаюсь самообучением

Знання і навички

Креативність Смешанное обучение, перевернутый класс, дистанционное обучение Использование инновационных методик преподавания Индивидуальный подход,хорошо развитое чувство чувствовать других Самоосвіта

Знання мов

  • Англійська — початковий
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

РЕЗЮМЕ
Ім‘я, по батькові, прізвище: Костюк Світлана Анатоліївна
Дата й місце народження: 05 грудня 1961 року, с. Жданівка, Хмельницький район, Вінницька область
Домашня адреса: Ворзель
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Розлучена, маю двоє дорослих синів, у яких свої сім'ї.
Навчання:
1984—1988 рр. —Харківський політехнічний інститут, перевелася на продовження навчання до Полтавського державного педагогічного інституту ім..Короленка
1988—1992 рр. —Полтавський державний педагогічний інститут ім.Короленка (спеціальність «Математика», кваліфікація «Вчитель математики», освітньо-кваліфікаційний рівень — спеціаліст);
2017-по даний час-студентка юридичного факультету Полтавського інституту економіки і права Університету “Україна” (5 курс, магістратура, захист магістерської-лютий 2019р).
Досвід роботи:
27.07.1988—19.08.2003рр. — вчитель фізики та математики Котелевської ЗОШ №5 I-II ступеня, звільнення з посади згідно п.1 ст.40 КЗпПУ в зв'язку з реорганізацією школи.
14.11.2003-31.08.2007рр-вчитель математики Сидоряченської ЗОШ I-II ступеня, викладала також і фізику, звільнена звільнена згідно п.1 ст.36 КЗпПУ за угодою сторін;
01.09.2007-08.07.2014рр-викладач математики ПТУ № 543 смт Котельва, викладала також і фізику, звільнена у зв'язку з виходом на пенсію за вислугою років(ст38 КЗпПУ);
01.09.2016 рік-вчитель математики Ковалевського НВК «Казка» Котелевського району. Викладала також фізику, хімію, інформатику.
З 01.09.2017 року працювала в приватних школах - викладала математику 2-6 класи. На даний час працюю в державній школі-вчитель математики (7, 8, 11 класи) у Бучі.

Додаткові відомості:
Загальний педагогічний стаж — 30 років.

Пройшла курси підвищення кваліфікації за категорією учитель математики та фізики у Полтавському обласному інституті ППО ім.М.В.Остроградського 16.01-03.04.2017 року. Пройшла також навчання в Академії інноваційного розвитку освіти з курсів: “Упровадження ІКТ та інноваційних педагогічних технологій в освітній процес на засадах концепції “Нова українська школа”, “Google-форми в роботі вчителя”, “Методика розробки дистанційних курсів”, “Організація дистанційного навчання в школі”, “Google Classroom - онлайн клас для ефективного навчання”. Взяла участь у вебінарі “Інтерактивні технології в освіті: залучаємо учнів у процес навчання за допомогою інтернет-сервісів”.Отримала свідоцтва. Використовую в своїй професійній діяльності онлайн навчання-діти працюють в ЯКласі(Мій Клас), а також розробляю курси і працюємо в Google Classroom-https://classroom.google.com/. Вчитель 1 категорії, підлягаю черговій атестації у 2018-2019 н.
Люблю дітей, постійно вдосконалюю свій професійний рівень-займаюся самоосвітою, використовую при проведенні уроків сучасні інноваційні технології, уроки проводжу в більшості нестандартні, прийняла участь у Всеукраїнському конкурсі «Кейс-уроки як сучасний тренд в освіті» у 2017 році, зайняла 1 місце (http://konkurs.edufuture.biz/, освітня платформа 7W edufuture.biz, засновник конкурсу В.М.Співаковський). Портфоліо по звітах розміщено за посиланням https://www.slideshare.net/sveta7940/2017-77058415 . Маю сертифікат про проведення кейсів-уроків і зайняте перше місце. Всі матеріали про конкурс розміщені на сторінках у ФБ:
- [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
- [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
-[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
-[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») сторінка у ФБ
і на сайті http://konkurs.edufuture.biz/.
Мої сторінки на ФБ:
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Дуже велика оптимістка, не боюся труднощів, комунікабельна, спільну мову знаходжу з будь-якою людиною, люблю вчитися і постійно вчуся (самоосвіта), маю власну думку, вважаю, що один у полі воїн, проте одному важко робити зміни в освіті і свідомості людей. Вмію працювати в команді (віковий склад не має значення-я легко «вживаюся» в колектив). Цікавлюся психологією, філософією, ІКТ, сучасними досягненнями науки та техніки, мистецтвом, музикою, менеджментом, економікою і т.д.-маю різносторонні вподобання.Також є студенткою юридичного факультету (5 курс магістратура, захист магістерської роботи-лютий 2019 року-заочна форма навчання). В даний час також займаюся самовивченням англійської мови (маю базисний рівень, тому що не користувалася нею, хоча в школі та інституті вивчала). Пройшла безліч онлайн тренінгів, вебінарів і продовжую вчитися в режимі онлайн і надалі.Добре володію ПК, працювала в приватній школі STEM напрямку.
Розробляю курси математики в Google Classroom https://classroom.google.com/
"Владею знаниями по математике на высоком уровне. Объясняю самое сложное самыми простыми словами. Быстро нахожу общий язык как с учениками, так и с их родителями. Всегда с уважением отношусь к детям. Умею и люблю работать в команде. Всегда открыта к новому. Креативная, коммуникабельная, оптимистка."

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: