Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 23 квітня 2024

Іван

Логіст, менеджер з управління товарними запасами

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
36 років
Місто проживання:
Бровари
Готовий працювати:
Бровари, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Москаленко Іван Михайлович
Бажаний рівень оплати: за домовленістю
Дата та місце проживання: 10 серпня 1987 року, м. Бровари
Вік: 36 років
Сімейний стан: одружений
Адреса: м. Бровари
Телефон мобільний: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Освіта:
2006–2011рр. - Броварський «Економіко-технологічний університет», факультет «Економіка та підприємництво», спеціальність «Фінанси і кредит».Бакалавр. Заочно.
2014-2015рр. - Броварський «Економіко-технологічний університет», факультет «Економіка та підприємництво», спеціальність «Фінанси і кредит».Спеціаліст. Заочно.
Додаткова освіта:
2008р. – Користувач ПК – «1С: Бухгалтерія»,професійний навчальний центр «Обрій»
Досвід роботи:
2010–2011рр. - оператор-ПК відділу служби координації «ЗАТ – Фоззі».
Досягнення: підвищення ефективності по виконанню кількості і якості робочого процесу.
2011–2012рр. - провідний спеціаліст по призначенню пенсій « Пенсійний фонд України»
2011–2012рр. - логіст ФОП Ворона Т.О. Обов’язки: організація доставки будь-яких видів вантажів всередині країни і за її межами; вибір відповідного транспорту, маршруту; дотримання, контроль над правильним оформленням документації, її відповідністю законам і вимогам партнерів або замовників. Кількість автопарку: 10 автомобілів, штат компанії: 13 осіб.
2012 - 2013рр. - логіст ТОВ «Експрес – Транс». Обов’язки: організація доставки будь-яких видів вантажів всередині країни і за її межами; вибір відповідного транспорту, маршруту; дотримання, контроль над правильним оформленням документації, її відповідністю законам і вимогам партнерів або замовників. Контроль над автомобілем від завантаження до вивантаження. Кількість автопарку: 50 автомобілів. Штат компанії:70 осіб.
2013-2017рр. – фахівець з логістики в іноземній компанії «Metro Cash and Carry». Обов’язки: складська логістика, контроль та планування розпорядку від завантаження до вивантаження транспорту; звітність; контроль над правильним оформленням документації, її відповідністю законам і вимогам, списання, корекції, претензії, оброблення і відправлення замовлень.
2017-2018рр. – Заступник начальника ввідділу «Молочні продукти. Свіжа випічка. Вироби з м’яса» в Торговому Центрі МЕТРО в м. Києві. Обов’язки: складання обліково-звітної документації; організвція дотримання працівниками відділу вимог щодо збереження товарів та належного рівня обслуговування, правил і культури то-ргівлі; контроль наявності товарів; замовлення продукції; контроль якості товарів; організація виконання відділом поставлених цілей та завдань.
2018-2019рр. – фахівець з логістики в іноземній компанії «Metro Cash and Carry» сектору з розподілу товарів короткото терміну зберігання Управління організації ланцюгів постачань Комерційного Департаменту.
2019- і по цей час - експедитор ТОВ"КОМФІ ТРЕЙД"
Знання мов:
Українська – рідна; англійська – базовий рівень.
Навички:
Досвідчений користувач: MS Office (Word, Exсel, Access, Power Point, Outlook), навички роботи з Internet (MS Explorer, Mozilla Firefox, Opera, Safari) і E-mail (Outlook Express), SAP, MMS.
Інше: Права водія категорії В,С (стаж водіння 12 років).
Особисті якості:
Комунікабельність, стресостійкість, креативність, відповідальність, пунктуальність.
Інтереси та захоплення
Домашні тварини, авто, спорт.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: