Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 28 червня 2018

Юрій

Менеджер з продажу, фітнес-тренер, оператор call-центру, консультант, масажист, 6 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
54 роки
Місто проживання:
Літин
Готовий працювати:
Вінниця

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Вінницький педагогічний університет ім. М.Коцюбинського

Факультет фізичного виховання і спорту, Вінниця
Незакінчена вища, з 2017 по 2021 (3 роки 9 місяців)

Освіта на фізичному вихованні кафедри реабілітації, дає всі необхідні знання для успішної роботи з клієнтами у разі роботи тренером, пацієнтами у разі роботи лфк інструктором і виховує в студентах дисципліну, цілеспрямованість і бажання розвиватися, адже спорт безпосередньо з цим зв'язаний

Додаткова інформація

На свій молодий вік вже маю немалий досвід в спортивній сфері працював адміністратором в тренажерному залі, за сумісництвом тренером 1 рік, але працював неофіційно томущо мені тоді було тільки 17 років, навчився знаходити спільну мову з клієнтом, теоретичних навичок теж вистачає, за 2 роки занять бодібілдингом на дізнався багато інформації щодо тренувального процесу(як його покращити) і розпланування дієти, організації реклами залу, підтримання чистоти і стабільної роботи приладів. Щодо особистих рис характеру які допоможуть в роботі, це бажання розвиватися, дисципліна і комунікабельність.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: