Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 17 серпня 2021 PRO

Олександр

Економіст, 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
50 років
Місто проживання:
Літин
Готовий працювати:
Вінниця

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Економіст

з 08.2020 по 07.2021 (11 місяців)
ТОВ «Агро-Форте», Вінниця (Сільське господарство, агробізнес)

Планування та бюджетування діяльності агропідприємства, контроль за дотриманням бюджету, розрахунок собівартості продукції,
калькулювання собівартості надання послуг, аналіз результатів діяльності підприємства, оформлення поточної та планової звітності і завдань керівництва підприємства, проведення хронометражних спостережень за дотриманням норм виробітку техніки і витрат паливно-мастильних матеріалів на основних сільськогосподарських роботах, розроблення відрядних і погодинних розцінок по оплаті праці механізованих та ручних робіт, визначення економічної ефективності організації праці та виробництва, перевірка списання ТМЦ та правильність оформлення шляхових та подорожних листів. Навики роботи в програмі 1С - 7.7.

Бухгалтер по заробітній платі

з 03.2020 по 08.2020 (5 місяців)
ТОВ «Літинський м’ясокомбінат», Літин (М'ясопереробне виробництво)

Нарахування заробітної плати працівникам, виконання інших розрахунків з працівниками (нарахування відпускних, лікарняних); складання щомісячних, щоквартальних, річних звітів за результатами роботи. Складання та подання бухгалтерської та статистичної звітності. Вмію працювати в програмі 1С - 7.7, "Медок". Проведення подорожніх листів автомобіля та переміщення і списання палива в програмі 1С - 7.7. Облік витрат і калькулювання собівартості продукції в ковбасному виробництві.

Економіст

з 06.2019 по 10.2019 (4 місяці)
ТОВ «Літинський цегельний завод», Літин (Виробництво цегли)

Виписка шляхових листів на вантажний і легковий автотранспорт та самохідну техніку, контроль правильності заповнення шляхових листів і списання палива. Рознесення банківських виписок у журналі "Банк" по рахункам бухобліку програми 1С-7.7 Бухгалтерія. Оприбуткування в 1С приходних накладних на підприємстві в розрізі контрагентів та номеклатури ТМЦ. Проведення щомісячно в 1С переміщення і списання палива по техніці, виробничих запасів і МШП по рахункам 20 і 22 бухобліку. Проведення хронометражних спостережень фотографії робочого дня по вибіркових професіях і аналіз балансу робочого часу цих професій. Ведення в Ехсеl - форматі руху грошових коштів,а також лімітно-забірних карток і карток обліку роботи автомобільних шин. Проведення, аналіз і складання калькуляції та собівартості 1-ї тис. штук цегли

Головний економіст

з 11.2008 по 02.2018 (9 років 3 місяці)
ТОВ МП-Альфа, Літин (Сільське господарство, агробізнес)

: Розробка та контроль бізнес-планів. Проведення розрахунків з матеріальних, трудових і фінансових витрат, необхідних для виробництва і реалізації сільськогосподарської продукції . Доводити нормативні планові показники до керівників підрозділів та контролювати їх виконання. Здійснювати контроль за списанням ТМЦ, послуг, коректністю віднесення витрат на собівартість продукції, проводити моніторинг відображених в бухгалтерському обліку витрат за звітний період. Проводити аналіз виконання планових економічних показників та формувати щомісячні звіти по результатам роботи. Здійснювати контроль рахунків на оплату на відповідність
запланованому бюджету руху грошових коштів підприємства. Приймати участь у інвентаризаціях та контрольних хронометражних замірах, що проводяться на підприємстві. Досвід ведення управлінського та первинного бухгалтерського обліку у програмі 1С-8.2. Бухгалтерія, подача статистичної звітності через М.Е. Doc. Досвід роботи у системі JPS моніторингу «Віалон».

Освіта

Вінницький державний сільськогосподарський інститут

Економіка і управління в галузях АПК, Вінниця
Вища, з 1990 по 1995 (4 роки 9 місяців)

Знання і навички

MS Office Користувач Internet M.E.Doc 1С:Бухгалтерія Бухгалтерський облік ЛІГА:ЗАКОН

Додаткова інформація

Знання управлінського та первиного бухгалтерського обліку. Досвід роботи з первинною документацією (подорожні листи,заробітна плата, тощо) і планово-обліковою документацією, правилами документообігу й технологією оброблення облікової інформації на підприємстві. Розробка бізнес-планів,контроль та коригування бізнес-планів,руху грошових коштів,складання і контроль собівартості калькуляцій і нормативів. Складання і подача статистичної звітності. Знання основ трудового законодавства і законодавства з охорони праці.

Права водія кат.В.
Відповідальний,цілеспрямований,комунікабельний, вмію працювати в команді, швидко навчаюсь, самоорганізованість

Схожі кандидати

Экономист
Вінниця

Фінансист, економіст, бухгалтер
Вінниця

Керуючий, економіст
40000 грн, Вінниця

Економіст, аналітик
Вінниця, Дистанційно

Економіст
10000 грн, Вінниця, Дистанційно

Економіст
20000 грн, Вінниця, Київ

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: