Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 7 лютого 2022

Євгенія

Майстер виробництва, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
48 років
Місто:
Луцьк

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Майстер виробництва, бригадир швацького виробництва

з 05.2002 по 06.2018 (16 років 1 місяць)
ПАТ "ВГП", Тзов АНЕКС ПЛЮС, Луцьк (Виробництво санітарно- гігієнічної продукції, пошиття дитячих колясок.)

Працювала комплектувальником деталей та виробів з паперу ( 31.05.2002 по 02.09.2010) Під час роботи коплектувальником виконувала обов’язки майстра та контролера.
03.09.2010 переведено на посаду майстра виробництва цеху з виробництва санітарно - гігієнічної продукції . На цій посаді працювала по 31.11.2016. В обов’язки майстра входило : забезпечити ритмічну роботу зміни,виконання змінних і місячних виробничих завдань. Виявляє причини простою обладнання, виготовлення неякісної продукції,бере участь в розробці і виконанні заходів по усуненню виявлених недоліків. Контролює дотримання працівниками на робочих місцях вимог до якості продукції. Дотримується затверджених графіків планування і забезпечує подачу в цех сировини,матеріалів у відсутність комірника. Забезпечує організацію термінових ремонтів обладнання в будь який час доби згідно графіка роботи працівників цеху.
Своєчасно оформляє щоденні звіти стосовно виготовленої і зданої на склад продукції.
Правильно та своєчасно оформляє первинні документи з обліку робочого часу,простоїв,листків непрацездатних та нарахування зарплати.
Здійснює оперативний контроль за наявністю інструменту та запасних частин, правильною технічною експлуатацією обладнання.
Контролює дотримання працівниками технологічної,виробничої,трудової дисципліни, виконання працівниками порядку передачі і приймання змін,ведення відповідних журналів.
Забезпечує кожне робоче місце засобами необхідними для створення безпечних умов праці;здійснює контроль за наявністю та правильним використанням працівниками засобів індивідуального захисту.
Проводить з підпорядкованим персоналом інструктажі по техніці безпеки і пожежній безпеці.
Сприяє росту професійно-технічного рівня підлеглих.
Проводить роботу по профілактиці травматизму,захворюваності,протипожежного захисту пр иміщень,організовує надання долікарської допомоги потерпілим у випадку виникнення виникнення травм.
01.02.2017 прийнята на роботу старшим комлектувальником матеріалів,крою та виробів.
01.08.2017 переведена на посаду бригадир швацького виробництва.В обов’язки входило: вчасно отримати і розібрати крій, матеріли та фурнітуру, забечтити роботою швачок. Вчасно відшивати партії згідно плану та графіку відгрузок. Своєчасно оформляти первинні документи, забезпечувати ремонт обладнання у разі потреби.Здійснює контроль за наявністю та правильним використанням працівниками засобів індивідуального захисту.

Освіта

ПТУ 12

Кравець верхнього одягу 5 розряду, Луцьк
Середня спеціальна, з 1993 по 1995 (1 рік 9 місяців)

Додаткова інформація

1С. 7

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: