Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 4 серпня 2018 PRO

Богдан

Охоронець, нач. охорони, 9 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
30 років
Місто:
Вінниця

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Інспектор, Поліцейський

з 02.2013 по 09.2016 (3 роки 7 місяців)
Правоохоронних органах а також прохождение служби в ЗСУ, Київ (Охорона, безпека, оборона)

Охорона правопорядку, подяки від керівництва.

Освіта

Школа, школа міліції

Київ
Середня, з 2000 по 2011 (10 років 8 місяців)

Знання і навички

Маю досвід з поводженням вогнепальної зброї

Додаткова інформація

СПРАВ УКРАЇНИ
01024, Київ, вул. Академіка Богомольця, 10
повернутись
ДО ПРАВООХОРОННОГО ВІДОМСТВА НАДІЙШОВ ЛИСТ-ПОДЯКА ВІД ЖИТЕЛЬКИ СТОЛИЦІ
05.03.2014 | 11:26 | Семенюк Яна, ВЗГ ГУМВС України в м. Києві
facebook twitter vkontakte
У своєму письмовому зверненні 32-річна Світлана Мартиненко висловлює щиру вдячність за врятоване життя міліціонеру управління охорони метрополітену ─ молодшому сержанту міліції Даниленку Богдану Олександровичу.

Молода жінка зазначає: «Саме такі чуйні професіонали, віддані присязі, є справжнім взірцем честі української міліції. Люди, які так уважно ставляться до проблем громадян, заслуговують на повагу, довіру і подяку».

Ця історія сталася за наступних обставин: Світлана Олександрівна розповіла, що того зимового дня, перебуваючи на станції метро «Печерська», вона раптово відчула себе дуже погано, у неї розпочалася кровотеча. Ледве дійшовши до чергової по станції, розгублена жінка попросила її викликати «Швидку допомогу», після цього вона втратила свідомість. Подібна картина не могла залишитися без належної уваги досвідчених міліціонерів. Світлана згадує: «Прийшла в себе від того, що правоохоронець надає мені першу медичну допомогу, намагаючись привести до тями».

Заради спасіння жінки тоді кожна хвилина була дорога. Молодший сержант міліції Даниленко Богдан не розгубився в екстремальній ситуації і діяв рішуче. На платформі підземки він голосно звернувся за допомогою до всіх пасажирів, хто має медичну освіту. А тим часом, до приїзду карети «Швидкої допомоги», спільно з іншими працівниками метро продовжував рятувати життя жінки. Після наданих реанімаційних дій її госпіталізували в лікарню. Наразі стан здоров'я жінки стабілізувався.

Згодом, у своєму листі до керівництва МВС України та командира управління охорони метро на станції Печерська Світлана Олександрівна написала душевні слова подяки людині, яка не дала їй померти.

«Завдяки рішучості, чуйному ставленню та справжній чоловічій гідності, яку проявив Даниленко Богдан, я залишилась жива. Хочу сказати йому велике людське спасибі за надану допомогу. Дай, Боже, таким людям здоров’я та службової удачі» - пише у листі Світлана Олександрівна.

І насправді, такі слова не можуть не вразити, і подяка, як-то кажуть, дійсно знайшла свого героя.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: