Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 15 лютого 2019

Віта

Логіст, помічник, 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
37 років
Місто:
Звягель

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер по розширенню ринків збуту. Концепція В2В.

з 01.2012 по 07.2012 (6 місяців)
Баядера Імпорт, Київ (Продаж)

Пошук нових клієнтів, формування бази даних, розробка рекламних матеріалів, ведення переговорів, ділова переписка. Робота з контрактами, івент компаніями, рекламними агенствами, холдингами, банками, підприємствами різних рівнів.
Вмію розуміти потенціал клієнта, розробити можливості для угоди/ контракту орієнтуючись по всій клієнтській базі. Планування довгострокових робочих цілей в роботі з клієнтом. Єфективний збір інформації і встановлення контакту з потенційним клієнтом. Успішно вести переговори по телефону і при зустрічі , при цьому використовувати заперечення і сумніви клієнта. Проводити єфективні призентації продукта/послуги в залежності від характеристик товару. Спонукати клієнта до здійснення покупки і доводити клієнта до завершення продажу або заключення угоди/контракту.

Менеджер зі збуту

з 07.2008 по 01.2012 (3 роки 6 місяців)
Баядера Імпорт, Київ (Продаж)

Формування первинної документаціі, аналіз ринку, робота з базою данних клієнтів. Робота в регіональному відділі, в підпорядкувонні 29 філіалів, ділова переписка, організація перевезень, доставка товару по складам. Документообіг, розрахунки рахунків, комунікація з філіалами, контроль дебіторської заборгованості. Організація процесу перевезень ( контроль доставки вантажу, координація роботи склад- транспорт-доставка). Формування звітів продажу, залишків по асортименту продукціі на підставі зведених таблиць, планування доставки товару як на основний склад так і розподіл по планам/долям філіалам/клієнтам. Оперативна взаємодія з іншими підрозділами компаніями. Обробка різних файлів Excel, Word, 1C:7, 1C:8.1.

Освіта

НАУ

Менеджмент та логістика, спеціальність Логістика, Київ
Вища, з 2004 по 2009 (4 роки 11 місяців)

Додаткова інформація

Ціль: отримати постійну роботу з перспективою карєрного росту, можливість проявити себе, як кваліфікованого спеціаліста, мати можливість проявити себе в інтересах компаніі, працювати і розвиватися.
Особисті якості: комунікабельна, ініціативна, відповідальна, стресостійка, цілеспрямована, вмію працювати в команді, легко навчаюсь всьому.
Навички: вільно володію українською, російською, середній рівень англійською. ПК корисиувач, маю права категоріх "В".

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: