Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 15 січня 2019

Андрій

Начальник отдела, заместитель директора, директор по кадрам

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
48 років
Місто:
Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Требухін Андрій Вадимович

Вік: 43 роки.
Місце фактичного проживання: м. Дніпро, вул. Новокримська.
Родинний стан: одружений, дитина (7 років).
Стаж роботи: загальний - більше 20 років.
Контакти: (1) телефон [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)) Е-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Мета
Пошук роботи за посадою начальник відділу, начальник управління, заступник директора або директор по роботі з персоналом.

Освіта
- З 2003 по 2006 роки навчався в Інституті підготовки кадрів державної служби зайнятості України (м.Київ) за спеціальністю “Менеджмент організацій”. Отримав диплом за освітньо-кваліфікаційним рівнем “Спеціаліст”. Присвоєно кваліфікацію “Менеджер – економіст”;
- З 1999 по 2001 роки навчався у Дніпропетровському національному університеті (м.Дніпропетровськ) за спеціальністю “Облік і аудит”. Отримав диплом за освітньо-кваліфікаційним рівнем “Спеціаліст”. Присвоєно кваліфікацію “Економіст”.

Підвищення кваліфікації
- Робота з персоналом державної служби зайнятості в умовах реорганізації (2018);
- Робота з персоналом державної служби зайнятості. Проблеми та шляхи вирішення (2017);
- Цілі та основні процеси служби управління персоналом в організації (2016).
- Актуальні питання управління персоналом в умовах модернізації державної служби зайнятості (2015).

Досвід роботи
- З 1999 по 2001 головний спеціаліст науково - дослідного відділу нормативів в будівництві Степового зонального науково-дослідного центру нормативів прац;
- З 2001 по 2010 роки головний спеціаліст інспекції по контролю за додержанням законодавства про зайнятість населення Дніпропетровського обласного центру зайнятості (м. Дніпропетровськ);
- З 2010 по 2018 начальник відділу по роботі з персоналом Дніпропетровського обласного центру зайнятості (м.Дніпро).

Професійні навики
Високий рівень управлінської діяльності з питань кадрової роботи в обласній службі зайнятості з чисельністю 900 працівників. Планування та використання коштів Фонду на випадок безробіття в межах затвердженого кошторису видатків за напрямком кадрової діяльності. Контроль добору, розстановки кадрів відповідно до потреб 22 структурних підрозділів. Розробка посадових інструкцій та положень про відділи. Забезпечення дотримання трудового права та взаємодія з контролюючими органами. Організація роботи з підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників. Забезпечення ведення обліку військовозобов’язаних, резервістів і призовників та бронювання військовозобов’язаних. Забезпечення проведення конкурсного відбору на заміщення посад. Реалізація заходів щодо змін структури та штатного розпису, скорочення чисельності або штату працівників. Організація переговорного процесу між соціальними партнерами з питань укладення колективного договору та правил внутрішнього трудового розпорядку.

Особисті якості
Відповідальність до виконання посадових обов’язків, ініціативність, вимогливість до підлеглих, комунікабельність, цілеспрямованість, вміння встановлювати взаємовідносини з колегами, вміле вирішення завдань, пов’язаних із реалізацією кадрової політики організації.

15.01.2019

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: