Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 2 грудня 2022

Сергей

Шеф-повар, 24 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
27 років
Місто:
Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту, адресу та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Cу-шеф

з 01.2020 по 12.2020 (11 місяців)
Детский Комплекс "Детский Мир", Одеса (Гостинично-ресторанный бизнес)

Контроль качества блюд , переучет, график работы кухни , ведения бланков списания , закупка товара , инвентаризация, проработки новых блюд , состаление технологических карт,
работа с поставщиками.

Шеф Повар

з 07.2019 по 10.2021 (2 роки 3 місяці)
Ресторан Dizyngoff, Одеса (Гостинично-ресторанный бизнес)

Контроль качества блюд , переучет, график работы кухни , ведения бланков списания , закупка товара , инвентаризация, проработки новых блюд , состаление технологических карт,
работа с поставщиками.

Cу-шеф

з 10.2018 по 08.2020 (1 рік 10 місяців)
Hotel De Paris, Одеса (готельно рестораний комплекс)

Контроль блюд и выдача в зал , составление графика работы кухни , списание товаров , переучет , контроль полуфабрикатов , работа с поставщиками , инвентаризация .

Старший Смены (повар выдачи)

з 05.2018 по 10.2018 (5 місяців)
Maman на море "Sea loundge and grill", Одесса (Обслуживание (ресторанный бизнес))

Проверка качества продукции выдаваемой в зал , оформление блюд , контроль закупок , составление графика работы ,работа с поставщиками.

Су-шеф.

з 11.2017 по 04.2018 (5 місяців)
Ресторан Самогон, Одесса (Обслуживание (ресторанный бизнес))

Контроль качества блюд , переучет, график работы кухни , ведения бланков списания , закупка товара , инвентаризация, проработки новых блюд , состаление технологических карт,
работа с поставщиками.

Повар Горячего цеха

з 04.2017 по 12.2017 (8 місяців)
Загородный Комплекс Эколандия, Одесса (Обслуживание (ресторанный бизнес))

Повар-универсал

з 10.2015 по 09.2017 (1 рік 11 місяців)
Готель «Нємо», Одеса (Гостинично-ресторанный бизнес)

Повар-универсал

з 01.2014 по 10.2015 (1 рік 9 місяців)
Ресторан “Mex Grill”, Одеса (Гостинично-ресторанный бизнес)

Освіта

ОВПУ МТС №26

Повар-судновой , Официант-Судновой, младший специалист пищевых технологий., Одесса
Середня спеціальна, з 2013 по 2016 (3 роки)

Знання мов

Англійська — вище середнього

Додаткова інформація

Опыт работы более 10 лет .
Чистоплотный, ответственный , трудолюбивый, пунктуальный .

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: