Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 8 серпня 2018 PRO

Олександр

Агроном-консультант, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
38 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Вінниця, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Заступник директора по роботі з ключовими партнерами

з 04.2018 по нині (6 років)
ТОВ Агротехносоюз, Київ (Ексклюзивний дистриб'ютор компанії Humintech GmbH в Україні.)

Науково-технічний супровід ключових партнерів та агрохолдингів.

Агроном

з 10.2014 по 03.2018 (3 роки 5 місяців)
ТОВ ТД БТУ-Центр, Київ (Розробка, виробництво та реалізація мікробіологічних препаратів)

- Агрономічний супровід агрохолдингів та господарств у ввіреному регіоні.
- Закладання демо-ділянок для проведення днів полів та польових дослідів з послідуючим контролем параметрів ефективності.
- Пошук та укладання договорів з новими контрагентами, робота з поточними партнерами, ведення переговорів з клієнтами.
- Виконання планів підзвітного регіону в розрізі груп товарів
- Контроль над відвантаженнями продукції, дебіторської заборгованості.

Головний агроном

з 08.2013 по 06.2014 (10 місяців)
ТОВ СП "НІБУЛОН" (Виробництво сільгосппродукції продукції, торгівля сільгоспродукцією, зовнішньоекономічні звязки.)

Організація повного циклу виробничих заходів по виробництву зернових, технічних та кормових культур. Планування технологічних процесів в рослинництві. Контроль за фітосанітарним станом поля, вибір оптимальних строків обробітку грунту, посіву культур та норм внесення пестицидів та мінеральних добрив. Організація оптимального використання машинно-тракторного парку для виконання поставленних завдань. Складання планово-звітної документації. Підбір сортового складу культур, визначення планово-необхідної кількості пестицидів.

Агроном

з 04.2010 по 08.2013 (3 роки 4 місяці)
ТОВ СП "НІБУЛОН" (Виробництво сільгосппродукції продукції, торгівля сільгоспродукцією, зовнішньоекономічні звязки.)

Забезпечення повного циклу вирощування широкого спектру сільськогосподарських культур (зернові. зернобобові та технічні культури) та забезпеченя дотримання виконання технологічних процесів згідно технологічних карт та агротехнічних вимог. Тобто виконання контролю та дотримання вимог до їх виконання всіх процесів повязаних з вирощуванням сільгоспкультур починаючи з підготовки грунту і аж до збирання культур.

Агроном

з 06.2009 по 09.2009 (3 місяці)
ЗАТ Зернопродукт (філія ім.Мічуріна), с. Великий Митник Хмільницький р-н Вінницька обл. (виробництво зернових)

Проведення організації та контролю за проведенням таких агротехнічних операцій як: позакореневе підживлення с/г культур та їх хімічний захист(встановлення норм внесення агрохімікатів, нагляд за дотриманням встановлених норм та агротехнічних вимог щодо даного виду операцій); збирання урожаю таких культур як озимий ріпак, озима пшениця, озимий та ярий ячмінь, соняшник (визначення початку збирання за вологістю насіння, нагляд за дотриманням вимог щодо процесу збирання зернових культур - встановлення та регулювання технологічних параметрів комбайна, контроль втрат, первинної очистки вороху, та здійснення відповідних рекомендацій щодо виправлення виявлених недоліків); комплексу агротехнічних заходів пов’язаних з передпосівним обробітком грунту та посівом озимих культур (координація напряму та глибини обробітку грунту, контроль за якістю виконання операцій); внесення рідких і твердих мінеральних добрив (встановлення норми внесення). Дисекація ріпаку та соняшнику (встановлення терміну десикації за станом посіву, підготовка до виконання операції, встановлення доцільної норми внесення препарату в залежності від стану посіву, подальші спостереження за станом висихання насіння для встановлення оптимальних строків збирання). Контроль за станом посівів на протязі вегетації. Посів однорічних та багаторічних трав в літній період (встановлення норми висіву, дотримання норми висіву та глибини). Посів озимих культур, таких як озимий ріпак та озима пшениця (встановлення норми висіву та контроль за дотриманням агротехнічних вимог поставлених перед даною операцією). Всі наведенні операції виконувались мною самостійно, з попередньою координацією поставлених цілей і визначенням завдань з головним агрономом підприємства.

Освіта

ННЦ Інститут Землеробства НААН

Рослинництво, Київ
Вища, з 2015 по 2019 (4 роки 3 місяці)

Навчання в аспірантурі для здобуття наукового ступеня кандидат сільськогосподарських наук.

Вінницький національний (державний) аграрний університет

Агрономічний, агрономія, Вінниця
Вища, з 2004 по 2009 (5 років 2 місяці)

Закінчив магістратуру за спеціалізацією "Селекція та насінництво".
Дипломна робота написана на тему “Оцінка комбінаційної здатності самонесумісних біотипів люцерни в зв’язку з їх використанням в створенні сортів-полісинтетиків”, захищена на відмінно з впровадженням в виробництво.
Досліди пов’язані з дипломною роботою проводились на базі Інституту кормів УААН, а саме на дослідних ділянках ДП ДГ “Бохоницьке” Інституту кормів УААН.
Під час навчання неодноразово брав участь в наукових конференціях, в тому числі і у Всеукраїнських. Надсилав наукову роботу на Всеукраїнський конкурс дипломних робіт молодих науковців.
Виробничу практику проходив на полях та дослідних ділянках ДП ДГ “Бохоницьке” Інституту кормів УААН.
Під час навчання брав участь в процесі селекції кукурудзи та соняшнику компанії “Сади України” в якості контролера селекційного процесу. В обов’язки входив контроль за станом фертильності та стерильності батьківських та материнських ліній.

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — середній
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

Працьовитий і енергійний, комунікабельний та цілеспрямований. До роботи ставлюсь відповідально. Швидко вчусь та набуваю нових вмінь і навичок. Достатньо широко орієнтуюсь в сучасних технологіях вирощування с/г культур. Люблю відвідувати сільськогосподарські виставки та Дні поля, для слідкування за новоми тенденціями в сільському господарстві та зокрема в агрономії.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: