Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 18 грудня 2019 PRO

Володимир

Директор, керівник, менеджер

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
51 рік
Місто:
Луцьк

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керівник комерційного відділу

з 01.1996 по нині (28 років 2 місяці)
CТАЛЬ-ПРОФІЛЬ, Луцьк (виробництво продаж буд. матеріалів)

ПВКФ”Біоніка” виробництво метало черепиці, профнастилу, сендвіч-панелей, імпорт будівельних матеріалів, що займається реалізацією будівельних матеріалів через мережу представництв по Україні.
Основні обов’язки: ведення закупок матеріалів, координація роботи представництв компанії по всіх регіонах України (приймав участь у побудові дистрибуційної сітки на території України), логістика, контроль за виробництвом, пошук та встановлення контактів з новими постачальниками та клієнтами компанії, підтримка зв’язків з існуючими VIP-клієнтами, аналіз та оцінка ринку,визначення цінової політики підприємства, складання планів діяльності підприємства.
- березень 15.01.2010р ТзОВ”СТАЛЬ-ПРОФІЛЬ” начальник комерційного відділу

Працюючи в сфері будівельних матеріалів, фактично з 1996р. пройшов всі етапи роботи починаючи від різноробочого будівельника до керівника комерційного відділу.

Освіта

Луцкий Индустриальный Институт

Машиностроительный, автомобили и автомобильное хозяйство, Луцк
Вища, з 1989 по 1994 (4 роки 9 місяців)

Знання і навички

Знание офисных программ Графические редакторы Графический дизайн Опыт в ведении закупок Опыт в ведении продаж Опыт в работе с таможней Опыт в разработке и проведении рекламных компаний

Знання мов

  • Англійська — початковий
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Интересна работа требующая максимальной концентрации, позволяющая постоянно достигать результата преодолевая трудности и в итоге приносящая моральное удовлетворение и соответсвующую материальную оценку. Исходя из моих возможностей готов рассмотреть разные варианты приложения своих знаний и усилий.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати