Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 7 грудня 2018

Назарій

Юрист, спеціаліст права, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
40 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник юридичного відділу

з 03.2011 по 07.2018 (7 років 4 місяці)
Управління капітального будівництва львівської міської ради, Львов (будівництво, капітальний ремонт,ведення технічного та авторського нагляду, виготовлення проектно-кошторисної документації (Загальний досвід роботи 8 років))

Розробка проектів договорів та контроль за їх виконанням, надання правової допомоги структурним підрозділам управління, ведення претензійної та позовної роботи, судовий супровід справ, розробка та візування наказів по управлінню, розробка та візування проектів рішень виконавчого комітету Львівської міської ради, ухвал сесії Львівської міської ради,координація роботи кадрової служби та юридичного відділу вцілому, оформлення дозволів на реконструкцію,оформлення дозволів на будівництво,супровід розробки проектно-технічної документації,зміни цільового призначення земельних ділянок,супровід здачі об'єктів в експлуатацію, в наявністі власний автомобіль, стажу водіння 12 років.

Освіта

ЛНУ ім. І.Франка

Юридичний, правознавство, Львів
Вища, з 2000 по 2005 (4 роки 9 місяців)

Спеціаліст права. У грудні 2012 р. пройшов навчання за професійною програмою підвищення кваліфікації посадових осіб органів місцевого самоврядування у Львівському регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління при Президентові України та успішно склав залік.

Знання і навички

MS Excel Користувач ПК MS Word Користувач Internet Відповідальність Пунктуальність Ініціативність Працьовитість

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Закінчив у 2005 році юридичний факультет Львівського національного університету ім. І.Я. Франка і отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Правознавство» та здобув кваліфікацію спеціаліст юрист. У 2005-2008 рр. працював старшим державним податковим інспектором юридичного управління Державної податкової адміністрації у Львівській області. У 2008-2009 рр. працював юристом на ДП Міністерства Оборони України «Львівський комбінат побутового обслуговування». З липня 2009 р.по березень 2011р. працював юристом у приватній структурі. З березня 2011р. прийнятий на посаду головного спеціаліста юридичного відділу Управління капітального будівництва Львівської міської ради. З січня 2012р. переведений на посаду начальника юридичного відділу Управління капітального будівництва Львівської міської ради. Стаж роботи за фахом 11років. Навики роботи у галузях цивільного, господарського, податкового, адміністративного права. Володію комп»ютером та розмовною англійською мовою. Пунктуальний, відповідальний, працелюбний.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: