Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 15 грудня 2023 PRO

Єгор

Керуючий баром, бармен, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
36 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Бармен

з 05.2022 по 12.2022 (7 місяців)
P2B cocktail bar, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування напоїв згідно калькуляційних карт.
Обслуговування гостей за контактним баром.
Замовлення барної продукції у постачальників.
Приймання участі у проведенні інвентаризації.

Бариста

з 03.2021 по 09.2021 (6 місяців)
Cutee&Cava, кав'ярня, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Спілкування з гостями, виконання замовлень, обслуговування столиків.
Переоблік, замовлення продукції, дотримання строків реалізації готової продукції.
Приготування класичних кавових напоїв, альтернативних методів приготування кави, літніх лимонадів й смузі.
Дотримання касової дисципліни.
Впровадив в асортимент кав'ярні актуальні алкогольні коктейлі та лимонади власного виробництва із натуральної сировини.

Бармен

з 10.2018 по 09.2023 (4 роки 11 місяців)
Грам бар, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Підготовка бара до роботи. Приготування заготовок, авторських, класичних та безалкогольних коктейлів, кави та молочно-кавових напоїв, а також лимонадів та чаїв власного виробництва.
Спілкування із гостями за контактною барною стійкою. Обслуговування гостей: пропозиція та реалізація алкогольних, слабоалкогольних та безалкогольних напоїв; страв, закусок та десертів. Підтримка дружньої атмосфери.
Чемне вирішення конфліктних питань із гостями.
Забеспечкння чистоти на барних стійках, робочих поверхнях, кавовій машині та обладнанні з розливу. Дотримання санітарних норм.

Досягнення:
Значне покращення рівня кваліфікації у приготуванні актуальних коктейлів сучасними методами.
Базове розуміння міксології та принципів поєднання алкоголю для складання авторських коктейлів.
Збільшення показників середнього чека та загальної кількості постійних відвідувачів закладу.

Бармен

з 10.2018 по 08.2023 (4 роки 10 місяців)
Грам бар, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Підготовка барв до роботи. Приготування заготовок, авторських, класичних та безалкогольних коктейлів, кави та молочно-кавових напоїв, а також лимонадів та чаїв власного виробництва.
Спілкування із гостями за контактною барною стійкою. Обслуговування гостей: пропозиція та реалізація алкогольних, слабоалкогольних та безалкогольних напоїв; страв, закусок та десертів. Підтримка дружньої атмосфери.
Чемне вирішення конфліктних питань із гостями.
Забеспечкння чистоти на барних стійках, робочих поверхнях, кавовій машині та обладнанні з розливу. Дотримання санітарних норм.

Досягнення:
Значне покращення рівня кваліфікації у приготуванні актуальних коктейлів сучасними способами.
Базове розуміння мікології та принципів поєднання алкоголю для складання авторських коктейлів.
Збільшення показників середнього чека та загальної кількості постійних відвідувачів закладу.

Бармен-касир

з 09.2017 по 08.2018 (11 місяців)
LaFamilia, ресторан Piccolino, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування алкогольних та безалкогольних напоїв: міцних, десертних, ігристих, з фруктами, яйцем, шаруватих коктейлів, грогів, глінтвейнів, смузі, лимонадів, кави й чаїв.
Контроль якості готових напоїв. Формування стоп-листа.
Замовлення товарів у постачальників. Інвентаризації.
Розрахунок гостей закладу за напої, їжу та послуги.
Забезпечування дотримання порядку розрахунків, ведення обліку фінансів й товарів, складання товарних звітів, звітів по виручці й необхідних чеків, актів на списання та пересортування товарів.
Ведення касової документації. Касова дисципліна.
Прибирання приміщень бару згідно плану проведення регулярного генерального прибирання. Відповідальність за своє робоче місце.

Бармен-офіціант

з 03.2015 по 04.2017 (2 роки 1 місяць)
Reikartz, ресторан, Запоріжжя (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування напоїв згідно калькуляційних карт.
Замовлення барної продукції у постачальників.
Обслуговування гостей.
Приймання участі у проведенні інвентаризації.
Ведення звітної бухгалтерії.
Робота з касовим апаратом і терміналами по безготівковому розрахунку. Розрахунок гостей ресторану.

Старший продавець

з 09.2012 по 11.2015 (3 роки 2 місяці)
Винторг, магазин вин, Алушта (Роздрібна торгівля)

Робота з постачальниками. Формування замовлень, прийом товару та спостереження за товарообігом.
Керівництво роботою з викладання товарів та організація вітрин.
Організація перевірки якості товарів, що надходять у продаж, та строків їх придатності.
Здійснення контролю за наявністю цінників на товарах та зміни цін.
Проведення операцій повернення, списання, переоцінки та резервування товарів.
Вирішення конфліктних ситуацій з покупцями.
Складання звітів про рух товарів. Робота із програмою 1С. Участь в інвентаризації.

Продавец-консультант

з 06.2011 по 08.2012 (1 рік 2 місяці)
Агора, магазин вин, Алушта (Роздрібна торгівля)

Консультування покупців з асортименту магазину.
Приймання товару, перевірка супровідних документів.
Організація вітрини.
Проведення фінансових операцій по готівковоиїх й безготівкових розрахунках.
Ведення звітності.

Бармен-официант

з 05.2010 по 06.2011 (1 рік 1 місяць)
Отель Агора, ресторан, Алушта (Готельно-ресторанний бізнес)

Обслуговування гостей. Рекомендації щодо вибору страв та напоїв гостями закладу.
Приготування барної продукції.
Сервірування столів відповідно до ресторанного сервісу.
Робота із касовим апаратом.
Замовлення асортименту на бар, приймання товару.
Дотримання чистоти та порядку.

Бармен

з 10.2007 по 04.2010 (2 роки 6 місяців)
"2000", нічний клуб, Запоріжжя (Готельно-ресторанний бізнес)

Взаємодія із гостями.
Знання карти бару та приготування напоїв.
Знання кухні та вміння правильно запропонувати страви.
Експлуатація касового апарату.
Робота із барною документацією.

Официант

з 08.2006 по 10.2007 (1 рік 2 місяці)
"2000", нічний клуб, Запоріжжя (Готельно-ресторанний бізнес)

Підготовка приміщення й обладнання до роботи.
Зустріч та обслуговування гостей.
Робота по зворотньому зв'язку та розрахунку гостей.

Освіта

Запорізький коледж радіоелектроніки ЗНТУ

Технік-електронник, Запоріжжя
Середня спеціальна, з 2002 по 2006 (4 роки)

Експлуатація устаткування для виготовлення електротехніки

Додаткова освіта та сертифікати

Курси бармена (Запорізький коледж дизайна і технологій)

лютий 2011 - квітень 2011

Курси англійської мови (за програмою Сambridge, Elementary)

вересень 2014 - березень 2015

Курси англійської мови (за програмою Speak out by BBC, pre-intermediate)

2017, 3 місяці

Знання мов

  • Англійська — початковий
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Мені властивий аналітичний склад розуму і орієнтація на результат. Я відповідальний, цілеспрямований, старанний, стресостійкий, активний і сумлінний щодо виконання доручень, вмію працювати в команді.
Завжди прагну розширювати свої знання у сфери діяльності, в якій зайнятий. Швидко адаптуюся до нових умов роботи. Прагнення до нових знань допомагає мені досягати професіоналізму, який є моєю особистою метою в роботі. Ніколи не зупиняюся на досягнутому.
У вільний час займаюся спортом і фотографую.

[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: