Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 22 квітня 2024

Світлана

Головний бухгалтер, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
52 роки
Місто:
Чернігів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний бухгалтер

з 07.2018 по 06.2021 (2 роки 11 місяців)
ТОВ" Уніформ Плюс", ТОВ "Італтекс Меріно", Чернігів (Легка промисловість)

Контроль відділу бухгалтерії. Ведення ЗЕД операцій:

Правове регулювання ЗЕД та зовнішньоторгівельної діяльності
Рахунки та розрахунки в іноземній валюті. Валютний курс
Курсові різниці
Купівля та продаж іноземної валюти
Облік витрат за відрядження за кордоном
Розрахунки: резиденти – резиденти, резиденти – нерезиденти
Імпортні операції (товари, послуги, роботи): бухгалтерський та податковий облік, формування собівартості, ПДВ, валютний контроль
Експортні операції (товари, послуги, роботи): облік та порядок розрахунків з експорту, перехід права власності, митна вартість та митні платежі, облік реалізації.

Рекомендації

  • Давиденко Антоніна Миколаївна

    Давиденко Антоніна Миколаївна

    Заступник директора, ТОВ "Фірма "Колосок"

    Контактні дані приховані
  • Барабаш Надія Миколаївна

    Барабаш Надія Миколаївна

    Директор, КП "Міський Палац Культури"

    Контактні дані приховані

Інвалідність

Третя група.

Додаткова інформація

Резюме


Пінчук Світлана Миколаївна
01.03.1972
тел. моб. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Сімейне положення: Заміжня. Син – рік нарождення 1992 (30 років).
Адреса: м. Чернігів, вул. Космонавтів, 3, кв. 3

Ціль: Робота головного бухгалтера з урахуванням наявної освіти та досвіду роботи, можливість професійного зростання (Головний бухгалтер з функціями фінансового директора).
Кваліфікація: Крім теоретичних знань у сфері бухгалтерського та податкового обліку маю практичні навички ведення бухгалтерського обліку, складання звітності (в т.ч. реорганізація підприємства, відшкодування ПДВ, Електронне адміністрування) як у комерційній структурі так і в комунальній.
Професійний 1С:Підприємство (версія 7.7.; 8.0 - 8.3.), Медок.
досвід: Практичні навички організації та ведення бухгалтерського та податкового обліку, ведення первинної документації та касових операцій, розрахунків з постачальниками та покупцями, облік основних засобів, руху матеріальних цінностей, ведення податкового обліку, ПДВ, розрахунки з постачальниками з використанням клієнт-банку, інвентаризації, послуги, оформлення кредитів, облік товару та тари (відповідно до Податкового Кодексу України).
Маю практичний досвід у складанні бухгалтерської, податкової, статистичної звітності, складання розподільчих балансів при реорганізації підприємств, складання фінпланів, тендеру, відшкодування ПДВ.
Досвід роботи:
С10.04.2017г-10.07.2017р працювала головним бухгалтером та інспектором кадрів на Чернігівській філії ТОВ "МЕТАЛ ХОЛДИНГ ТРЕЙД". Вела: кадрове діловодство, бухгалтерську, податкову, секретарську документацію та звіти філії.
З 12.08.2016р-01.12.2016р працювала заступником головного бухгалтера на ПП "Теплоенергосервіс - Чернігів" (ремонтні роботи на ТЕЦ). Займалася: управлінський, бухгалтерський, податковий облік (фірма закрита).
З 26.11.2013р - 25.07.2016р працювала головним бухгалтером на фірмі ТОВ "Імперіант" (продаж оптом та в роздріб будматеріалів та госп.товарів.). Впровадила програму 1С Торгівля 8.2. Відкривала єдинників, оформляла кредити, заявляла та відстоювала суми під час перевірок відшкодування ПДВ, становила Колективний договір, проходила перевірки з праці тощо.
Займалася складанням та здаванням звітності: статистичної, податкової, управлінської, пенсійної. Вела зарплату, ОС, єдинників, списання матеріалів, кадри і т.д.

З 01.06.2011г-17.04.2012р працювала головним бухгалтером КП "Міський Палац культури" головним бухгалтером, до моїх обов'язків входила вся діяльність підприємства. (директор Барабаш Надія Миколаївна тел.[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»))

З 01.12.2009р-22.04.2011р працювала заступником головного бухгалтера фірма "Спорттехніка" (виготовлення та торгівля спортивними товарами). Мої обов'язки: облік основних засобів, МШП, паливо, податкова та статистична звітність, управлінський облік тощо.
01.05.2007р.-12.12.2008р. працювала на посаді головного бухгалтера фірми "Колосок". До моїх обов'язків входила вся діяльність фірми, від первинних документів до складання всієї бухгалтерської та податкової звітності, включаючи роботу з системою «Клієнт-банк».
03.07.2006р.-30.04.2007р працювала старшим бухгалтером, виконуючи обов'язки головного бухгалтера, у зв'язку з його звільненням. Складала звітність: бухгалтерську, статистичну та податкову. Займалася оформленням кредитів, реорганізацією підприємства.
30.08.2004р.- 03.07.2006р прийнята у фірму «Колосок» на посаду старшого бухгалтера у роздрібній торгівлі, де виконувала обов'язки заст. головного бухгалтера, займалася: обліком товару та тари, веденням касових операцій, нарахуванням заробітної плати, облік орендних платежів та звіркою з постачальниками.
27.08.2004р. звільнилася, у зв'язку з переведенням на фірму «Колосок».
5.08.1991р.-27.08.2004р. вступила на роботу до «Чернігівпродтоварів» на посаду бухгалтера у роздрібній торгівлі, де вела облік товару та тари, проводила звірку з постачальниками по роздрібній мережі, брала участь у ревізіях магазинів та складів
Освіта: 1987 - 1991р. навчання у Чернігівському кооперативному технікумі.
Кваліфікація: Бухгалтер (стаціонарно).
2000 - 2003р. навчання у Чернігівському державному інституті економіки та управління (заочно).
Кваліфікація: економіст, аудит.
Постійна робота з комп'ютером. Володіння: ПК (1-С Бухгалтерія Торгівля 7.7., 8.0 - 8.3. Виробництво 8.3 «Клієнт-банк», Медок, Електронне адміністрування.), орієнтуюся в законодавстві податкового та бухгалтерського обліку, маю закордонний паспорт, посвідчення водія, авто
Мови: Російська (вільно), українська, англійська (рівень користувача ПК).
Особисті якості: Охайність, уважність, вміння доводити розпочату справу до кінця, здатність самостійно вирішувати проблеми з контролюючими органами, старанність, тактовність, відповідальність, цілеспрямованість, дисциплінованість.

Схожі кандидати

Головний бухгалтер
Чернігів

Главный бухгалтер
Чернігів

Головний бухгалтер
Чернігів, Київ , ще 2 міста

Головний бухгалтер
15000 грн, Чернігів

Головний бухгалтер
Чернігів, Інші країни, Дистанційно

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: