Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 22 квітня 2024 PRO

Сергій

Заступник директора, менеджер з продажу, 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
60 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, адресу та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Директор

з 12.2002 по 04.2014 (11 років 4 місяці)
ПП "Системи мікроклімату", Ужгород (Продаж, монтаж, сервіс кондиціонерів, вентиляції)

У грудні 2002 року відкрив ПП «Системи Мікроклімату» («СМК») із продажу та монтажу систем кондиціювання та вентиляції, яке закрив у квітні 2014 року, у зв'язку із сімейними обставинами (розлучення з дружиною).
До моїх обов'язків входило: оформлення дозвільних документів. Оперативне керівництво поточною діяльністю підприємства, аналіз та реструктуризація бізнес-процесів напряму бізнесу, бюджетування, забезпечення ефективної взаємодії та координація діяльності підприємства (продаж, маркетинг, логістика, закупівля, введення новинок, фінанси).Контроль, аналіз та оптимізація діяльності підприємства: у т.ч. контроль виконання планів продажу, контроль логістики, контроль витрат. Укладання договорів обслуговування устаткування. Загальний контроль собівартості. Ціноутворення. Управління рентабельністю. Введення переговорів із постачальниками, з ключовими клієнтами. Керівництво процесом постановки управлінського обліку, складання та подання звітності, контроль касової дисципліни. Робота з контролюючими органами та службами. Річний оборот – до 3 млн.грн. за населення до 100 тисяч.

Директор Закарпатского филиала

з 08.1996 по 09.2002 (6 років 1 місяць)
Нью Винд, Ужгород (торговля ауди/видео, бытовой техникой, кондиционеры, компьютеры)

З серпня 1996 року менеджер відділу аудіо-відео, побутової техніки фірми «Вест Вінд», «Нью Вінд»
З січня 1997 року начальник відділу продажу фірми «Вест Вінд», у період роботи мною відкриті: магазин у м.Львові на Сихівському масиві, площі Ринок, магазин у місті Стрий Львівської області. Також мною була створена дилерська мережа у низці міст Західної України, таких як Тернопіль, Луцьк, Червоноград, Мукачево, Хмельницький, Івано-Франківськ.
У мої обов'язки входило формування замовлень на постачання аудіо-відео та побутової техніки як для існуючого роздрібу фірми так і формування замовлень для дилерської мережі, облік та контроль за продажами та своєчасним надходженням платежів за продану техніку.
З метою визначення збалансованих поставок дилерам щомісяця виїжджав у регіони для вивчення ринків збуту з метою аналізу ліквідності техніки, що продається, та проведення семінарів із продаючим складом за зразками нової техніки. У березні 1998 року як найбільш досвідчений співробітник фірми був направлений у відрядження до міста Ужгорода з метою відкриття філії фірми в Закарпатській області, філія розпочала свою роботу з 15 липня 1998 року та успішно працювала до початку проблем у головної фірми (Нью Вінд), з одними з кращих показників прибутку серед інших філій.
За час роботи в Закарпатській області мною створено нову структуру дилерських організацій, яка продовжує працювати досі. Це дилери у містах Свалява, Рахів, Хуст, новий дилер у місті Мукачево.
У 2002 році звільнився за власним бажанням через безперспективність фірми «New Wind».

Освіта

Львівське Вище військово-політичне училище

Культурно-освітня робота, – режисер масових форм., Львів
Вища, з 1981 по 1985 (4 роки)

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office Користувач Internet MS PowerPoint MS Outlook Internet Explorer Email Opera MS Access 1С:Підприємство Outlook Express Mozilla Firefox 1С:Бухгалтерія Клієнт-Банк M.E.Doc Бухгалтерський облік ЛІГА:ЗАКОН 1С УТП Законодавство України Ведення звітності 1С ЗУП Бест-Звіт Електронна звітність Арт-Звіт Нарахування зарплати БЕСТ Дінай Express

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Українська — вільно
  • Німецька — середній

Рекомендації

Загоруйко Ярослав

Загоруйко Ярослав

Директор, ТОВ "Світ кондиціонерів"

Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Стратегічне мислення, професіоналізм, працездатність, енергійність, аналітичний склад розуму, самостійність, орієнтованість на бізнес – результат, структурність, чудові комунікативні та лідерські навички, харизматичність, порядність, уміння працювати в режимі багатозадачності.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: