Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 20 квітня 2024

Владимр

Сотрудник службы безопасности, старший охранник, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
58 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Резюме
Спiвробiтник служби безпеки.
Старший охоронник.

Колодій Володимир Миколайович

одружений
моб. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
українець
м. Київ, Оболонь
04.12.1965

Мета: Прагну працювати в компанії з високими стандартами трудової діяльності, застосовувати свій досвід в подальшій роботі, бути корисним компанії і внести свій вклад в розвиток бізнесу. Розгляну варіанти придбання нових знань та навичок у професії. Можлива робота в понадурочний час, подобово, відрядження.

Претендую на посаду:
Спiвробiтник служби безпеки, старший охоронник.

Заробітна плата: від 15000 грн.(на руки).

Освіта:
•1982-1987: Омське вище танкове інженерне училище, спеціальність – інженер з експлуатації та ремонту колесної та гусеничної техніки.
•1998-2000: Військовий гуманітарний інститут Національної Академії Оборони України, спеціальність – соціальний психолог-педагог. Закінчив з відзнакою.

Робота:
* Жовтень 2018 - теперiшнiй час: старший охорони обьекту.
* Серпень 2011 - по вересень 2018 : ПП " Комсервiс-Безпека "-
фахiвець з органiзацii особистоi та майновоi безпеки; старший охоронник з посвiдченням-свiдоцтвом (органiзацiя охорони примiщень, майна, обладнання, цiнностей, персоналу та клiентiв в офicах, банках, ТРЦ, бiзнесцентрах, ЖК, медклiниках).
* Квiтень 2011 - липень 2018: ТОВ " Iнтерспорт" - заступник начальника служби безпеки; старший змiни охорони фiтнесцентра "Аквариум" (органiзацiя охорони, перепускного та внутрiшньообьектового режиму на територii та в примiщеннях клубу, забезпечення безпечноi роботи обладнання та персоналу, збереження майна клубу i клiентiв ).
* Листопад 2004 - березень 2011р.:ТОВ "Спортмастер"- начальник служби безпеки (охорони) спортивних супермаркетів у м.Киевi
(органiзацiя безпечного функцioнування пiдприемства i захисту примiщень, обладнання, майна, коштiв, товару, персоналу та вiдвiдувачiв).
•Квітень 2003 – Листопад 2004: начальник охорони – завгосп оптового торгівельного приватного підприємства «Купава» (охорона офiсно-складського комплексу, територii, будiвель, транспртних засобiв, майна, товару, персоналу та клiентiв компанii).
•Червень 2001 – Грудень 2002: старший офіцер відділу служби військ та режиму штабу навчального центру "Десна".
•Липень 1982 – Грудень 2002: служба в Збройних Силах на інженерних, командних, виховних, адміністративних та штабних (управлінських) посадах. Майор запасу.

Додаткові дані:
* Досвід роботи з охороннимии, протипожежними системами, засобами пожежогасiння, звьязку, доступу, вiдеонагляду, технiкою та спецзасобами захисту, документацією, матеріальними цінностями; досвід організації, контролю та управління людьми, підбору, перевірки та розстановки кадрів; досвід органiзацii забезпечення захисту майна, персоналу, комерцiйноi таемноi інформації, повсякденної безпечної діяльності підприємствата, функцiонування його споруд, комунiкацiй та обладнання; досвід проведення занять з професійної підготовки, інструктажів з ОП, ТБ, ППБ; досвiд проведення службових розслідувань, взаємодії з органами МВС, МНС, охоронними структурами, перевіряючими органами.

Особисті якості:
* організаторські, лiдерськi та аналітичні здібності; нацiленнiсь на результат; oрганiзованнiсть, комунікабельність, наполегливість, цілеспрямованість, рішучість, активнiсть, висока працездатність, дисциплінованість, вiдповiдальнiсть, порядність, надійність, пунктуальність, принциповість, чесність; здібність до швидкого навчання новому та навчати iнших.

Зовнішні дані:
* зріст 180 см., вага 75 кг, спортивна статура, презентабельний зовнішній вигляд, моложавий, добра фізична підготовка, здоровй спосiб життя, шкідливі звички відсутні.

Мови:
•Українська, російська, – вільне володіння.
•Англійська – базовий рівень.

Інші навички:
•ПК (на рівні користувача): Офіс (Word, Excel, Іnternet).
•Водійські права, категорії “В” та “С”.


Буду вдячний за будь-яку вiдповiдь.
З повагою, Володимир Колодій.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: