Резюме від 10 травня 2024 Файл

Natalia

Головний бухгалтер, фінансовий директор

Вік:
45 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Тихоновська Наталія
тел.: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»), mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Головний бухгалтер, фінансовий директор

80 000 грн
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Місто проживання:Львів
Готовий працювати:Львів, Київ, дистанційно
Досвід роботи
Головний бухгалтер
з 01.2020 по 11.2020 Страхова компанія "Глобал Лайф Іншурінс", Київ (Страхова діяльність)
Здача річної та квартальних звітностей страхової компанії. Ведення та налагодження роботи бухгалтерії.
Головний бухгалтер
з 10.2018 по нині ТОВ «МОНРЕДО», Меблеве виробництво
Відкриття та реєстрація компанії. Повне ведення бухгалтерського, кадрового та управлінського обліку з нуля. Оформлення всіх первинних документів, ведення виробництва, розрахунок рентабельності, оптимізація доходів та витрат, здача звітності.
Головний бухгалтер
з 08.2014 по нині ТОВ «ТЕОТОН», Гуртова торгівля непродовольчими товарами
Відкриття та реєстрація компанії, впровадження бухгалтерського обліку з нуля. Реєстрація та ведення ТОВ на загальній системі оподаткування та ФОП на різних групах оподаткування. Реєстрація платником ПДВ. Ведення ЗЕД. Повне ведення бухгалтерського, управлінського, кадрового обліку, юридичний супровід. Ведення обліку від складання первинної документації до здачі звітності та кінцевого оформлення. Реєстрація автотранспорту, списання палива, тощо. Відкриття та обслуговування кредитних ліній. Досвід проходження перевірок та написання заперечень.
Головний бухгалтер
з 02.2014 по 11.2015 ТОВ "СУЧАСНА ПОКРІВЛЯ", Львів (будівництво, покрівля)
Відновлення бухгалтерського та кадрового обліку, налагодження роботи програми 1С, виправлення та подання уточнюючих звітностей, звірка з податковою інспекцією, проходження перевірок, повне ведення бухгалтерського та кадрового обліку, оформлення первинних документів, банківські оплати, реєстрація податкових накладних, нарахування та виплата зарплати, оформлення кредитів , договорів ДПГ, оптимізація сплати податків
Головний бухгалтер
з 04.2013 по 02.2014 ТОВ "ЛАМБЕРГГРУП", Львів (гуртова торгівля будівельними матеріалами)
Повне ведення з "нуля" бухгалтерського та кадрового обліку ТОВ на загальній системі оподаткування, реєстрація ПДВ, складання та оформлення договорів, написання наказів,оплати контрагентам, тощо
Головний бухгалтер
з 10.2009 по 12.2012 ТОВ "ЕФ СІ Ю ЕЙ", Львів (міжнародна тренінгова компанія)
Повне ведення з "нуля" міжнародної тренінгової компанії, відкриття, реєстрація в держорганах, реєстрація платником ПДВ, оформлення в банку, вибір та налагодження необхідних для роботи програм, бізнес-планування, планування та розподіл грошових потоків. Оформлення, реєстрація та супровід кредитів від нерезидента, упорядкування та оформлення договорів, ведення кадрового обліку, складання трудових договорів та інше. Складання всієї необхідної звітності в держ.органи та звітності міжнародного зразка компанії-нерезиденту, складання звітності в таблицях англійською та польською мовами., ведення за міжнародними стандартами бухгалтерського обліку.
Головний бухгалтер
з 11.2007 по 05.2009
ТОВ "ІНВЕСТИЦІЙНА КОМПАНІЯ ОРІЄНТИР", Львів (інвестиції в будівництво)
Повне ведення бухгалтерського та кадрового обліку на кількох компаніях на загальній системі оподаткування та на єдиному податку з ПДВ, первинна документація, робота з банком, здача звітностей, оформлення кредитів від нерезидента, отримання бюджетного відшкодування ПДВ
Керівник відділу централізованої бухгалтерії
з 02.2007 по 11.2007
ТОВ "АУДИТОРСЬКА КОМПАНІЯ "ДЕБЕТ-КРЕДИТ КОНСАЛТИНГ", Львів (послуги аутсорсингу та аудиту)
Організація та керівництво роботи відділу централізованої бухгалтерії, робота з клієнтами, укладання договорів, оцінка діяльності підприємств, оцінка ризиків,відновлення бухгалтерії, повне ведення бух. обліку у різних компаніях на різних системах оподаткування.
Головний бухгалтер
з 07.2005 по 12.2006
ТОВ СП "МАКРОПОЛЬ", Львів (Гуртова та роздрібна торгівля непродовольчими товарами)
Повне ведення бухгалтерського обліку, первинна документація, здача звітності, оформлення ВМД, робота з банками, оформлення кредитної лінії овердрафт, ЗЕД
Бухгалтер
з 04.2001 по 12.2005 ТОВ "ЛІМНИЦЯ", Львів (Гуртова та роздрібна продаж косметичних виробів)
Ведення первинної документації, оформлення замовлень, робота з контрагентами, заповнення таблиць, робота в 1С.
Бухгалтер
з 01.1996 по 03.2001 СП "НОТ", Львів (Гуртова та роздрібна торгівля продуктами та непродовольчими товарами, виробництво, ЗЕД, готельний бізнес)
Ведення обліку на складах і магазинах від А до Я, облік ТМЦ, реєстрація в держ. органах, здача звітності з ЕККА, заповнення журналів ЕККА, касових книг, управлінський облік, заповнення внутрішніх звітностей по фірмі, кадрова документація, оформлення документів ЗЕД. Оптимізація складського обліку, формування та здача статистичної звітності, проведення інвентаризацій тощо.
Освіта
Український державний лісотехнічний університет
Додаткова освіта та сертифікати
ООО "Теллур-Модуль" Сертифікований курс використання прикладного Рішення «1С:Бухгалтерія 8 для України» 2010
Франклин Кови Украина тренинг «7 привычек високоэффективних людей» 2009
Франклин Кови Украина тренинг «Выигрышные презентации» 2009
Франклин Кови Украина тренинг «Лидерство: величественные лидеры, величественные команды, величественные результаты» 2010
Академия Таможенной Службы Украины (есть квалификационное свидетельство лица, уполномоченного на декларирование) 2007
Diploma in International Financial Reporting (DipIFR) Standards for Professionals 2020 INSTITUTE OF FINANCIAL ACCOUNTANTS`
ACADEMY OF FINANCIAL MONITORING/Державна служба фінансового моніторингу України 2021
Знання і навички
Ведення юридичних осіб та фізичних осіб підприємців на любій формі оподаткування. Всі ділянки бухгалтерського, податкового, статистичного та управлінського обліку (основні засоби, нематеріальні активи, МШП, розрахунок заробітної плати, нарахування лікарняних, декретних, відпускних, авансові звіти, ведення касових операцій, розрахунки з контрагентами, облік кредитів, тощо), операції ЗЕД, імпорт-експорт, здача звітності у фонди та ДПІ. Ведення компаній за МСБО, підготовка та здача звітності по МСБО, підготовка та здача звітності міжнародних компаній, здача статистичної звітності та звітності по кредитах у банки, ведення рахунків, робота з первинною документацією, оформлення, отримання та погашення кредитних ресурсів банку, лінії овердрафт, оформлення та облік кредитів від нерезидентів, ведення обліку та організація роботи на складах та магазинах, налагодження роботи відпуску-отримання товарів, контроль та дотримання у належному порядку в місцях зберігання ТМЦ,ведення ділової документації та документації щодо роботи з кадрами (трудові договори, накази, розпорядження, прийом-звільнення з роботи, тощо), знання трудового та податкового законодавства, фінансовий аналіз діяльності підприємства, управлінський облік, контроль витрат та ефективний розподіл прибутків підприємства, організаційні здібності, можливість працювати у будь-якому колективі.
Знання мов
• Українська ─ вільно
• Англійська , польська ─ заповнення таблиць міжнародної звітності
Знахожусь на стадії вивчення, рівень А2
Додаткова інформація
Працюю з юридичними компаніями та фізичними особами підприємцями на будь-якій системі оподаткування. Розглядаю можливість повної або часткової зайнятості. Повна зайнятість розглядається залежно від ступеня винагороди, стабільності підприємства на ринку праці та можливості матеріального та кар'єрного зростання.
Маю великий досвід роботи з людьми, емоційно врівноважена, комунікабельна, відповідальна, без шкідливих звичок. Є власне авто, права категорії В та закордонний паспорт. Готова до відряджень.
Люблю подорожувати, вільний час намагаюсь проводити у колі сім`ї та друзів.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: