Резюме від 6 березня 2024 Файл

Артём

Управляючий кафе

Вік:
25 років
Місто:
Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Артем Аветисян
Керуючий
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») Одеса

Освіта Особисті дані
ОВПУ МТС вер 2015 - бер 2017 Дата народження
Вище професійне. Агент з організації туризму. Офіціант-Бармен Судновий, 24 червня 1998 р.
Одеса
Під час навчання проходив практику за спеціальністю у таких закладах : " Сімейний стан
Лаундж Кафе Гранат" та Ресторан Міністеріум. Брав участь у студентських Одружений
організаціях.

Навчальний Центр "Your Success" бер 2019 - черв 2019
Курс Англійської мови, Миколаїв
Навички
Рівень знання англійської мови B1
Знання роботи Word та Execl

Зайнятість Професійні навики Бармена,
Офіціанта,Кухаря та
Адміністратор вер 2022 - Нинішній Адміністратора.
Суши Бар "Бенто", Одеса
До моїх обов'язків входило:
Поверхностні знання сомільє.
1)Повний контроль якості роботи ресторану.
2)Заповнення службової документації
3)Пошук та навчання персоналу
Вміння швидко реагувати у
4)Перевірка технічного стану та функціоналу ресторану
критичних ситуаціях
5)Заповнення звітів в Книзі РРО та програмі 1С
Підвищив продаж страв та напоїв ресторану на 10 %
Підвищив якість та знання сервісу працівників зали ресторану. Уміння приймати креативні
Налагодив взаємозв'язок між персоналом, тим самим зупинив плин кадрів. рішення для виходу із важких
ситуацій.
Адміністратор-Бармен-Кухар гарячого цеху- лист 2019 - Нинішній
офіціант
Ресторан "Pizza and Grill", Одеса Є досвід у володінні малим
До моїх обов'язків входило: підприємством (Сезонним кафе)
1)Закупівля та реалізація товару
2)Вирішення конфліктних ситуацій
3)Співпраця з додатками: Glovo,Bond,Loko та надання звітів керівництву. Результативний продажник
4)Пошук скороченням витрат ресторану
Пропрацював на всіх ключових позиціях ресторану, на кожній з яких
отримав визнання керівництва. Професійний рівень знань роботи з
Підняв кваліфікацію персоналу залу, підняв середній чек гостя. програмними забезпеченнями
Завдяки лідерським і особистим якостям здобув довіру та повагу всього такими як R-Keeper, BarBoss, Iiko
колективу.
Зробив внесок у створення нових коктейлів та опрацюванні меню.

Адміністратор-Касир жовт 2018 - жовт 2019
"PAPA JOHSPER", Одеса
Мова
До моїх обов'язків входило:
Українська(Вільно)
1)Керування бюджетом та витратами заклада.
2)Складання меню та калькуляційних карт кухні та бару.
3)Співробітництво з державними органами, такими як: Управління торгівлі, Російська мова(Вільно)
Податкової інспекції, СЕС і так далі...
Здобув знання в управлінІ малим підприємством.
Англійська(B1 Intermidian)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: