Резюме від 13 травня 2024

Никита

UI/UX-дизайнер, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
22 роки
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Київ, Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

НТУ ХПІ

МІТ, Інженер-еколог, Харків
Вища, з 2019 по 2023 (4 роки)

Додаткова освіта та сертифікати

UI/UX desing. Advanced level of web desing

Жовтень 2023-Березень 2024 (6 місяців)
Сертифікат

Behance

Посилання на презентацію сайту та прототип:
Сертифікат

Знання і навички

Пунктуальність Figma UI-дизайн UX-дизайн Створення прототипів Креативність Adobe After Effects Adobe Illustrator Adobe Photoshop

Знання мов

  • Англійська — початковий
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

CV
Студент UI/UX Дизайнер
Wize Club Education
Жовтень 2023 - Березень 2024 - 6 місяців, Київ
На курсі від wizeclub.education пройшов усі стадії розробки сайту. Від задуму до реалізації готового продукту. 80% навчання займала практична частина, під час якої ми практикувалися у використанні інструментів Figma.
Практичні навички:
• Побудова User Flow;
• Розробка Wireframes;
• Вміння використовувати компоненти у проекті;
• Респонсивний дизайн;
• створення інтерактивного прототипу;
• Створення UIkit
Теоретичні навички:
• Вміння проводити Usability дослідження та A/B тести
• Створення Customer Journey Map
20% часу, що залишилися, була теорія, на якій я вчився проводити аналіз конкурентів, якими бувають інтерфейси, так само вивчали композицію, колір і типографіку.
Наприкінці навчання, на основі отриманих знань, розробив концепт сайту онлайн магазину, а також адаптацію на планшет та телефон.

Студент
Студент малої комп’ютерної академії "КРОК" (STEP)
Вересень 2016 - Травень 2019 - 3 роки, Харків
В академії отримав базові знання: Adobe Illustrator, Adobe Photoshop, Adobe AfterEffects, Adobe Premiere, Autodesk 3ds Max. Також ми проходили «Історію мистецтв», «Теорію дизайну» та «Основи композиції». Наприкінці навчання захистив дипломну роботу з двовимірної графіки, яку я захистив на «Добре». Також вивчав HTML, CSS.


Cover Letter
Добрий день!
Я вже давно стежу за IT галуззю та цікавлюся останніми подіями у цій сфері. Навіть незважаючи на те, що я ще ніколи не працював в IT-компаніях, я дуже хочу попрацювати над справжніми проектами, якими потім користуватимуться інші люди.
4 роки тому я закінчив малу комп'ютерну академію "КРОК", саме там я отримав свій перший досвід роботи зі сферою дизайну. Після закінчення навчання в академії, я мав невеликий досвід у дизайні сайтів. Після цього я захотів більше розібратися в цьому напрямку та пішов на курс UI/UX дизайнера від wizeclub.education, який закінчив та отримав сертифікат.
Я хочу займатися цим тому, що мені подобається створювати щось нове і покращувати життя людей, створюючи такі інтерфейси, щоб люди швидко знаходили те, що їм потрібно і могли витрачати час на реальне життя.
Думаю, мені вдасться реалізувати це, тому що можу підібрати нестандартне рішення, яке згодом покращить роботу продукту.
Я посидливий і уважний до деталей, швидко знаходжу вирішення проблеми чи альтернативу. У цьому є й мінус, тому що іноді через надмірну увагу до деталей, можу втратити рахунок часу і не встигнути закінчити основний спектр завдань, але я працюю над тим, щоб дотримуватися балансу між часом. Також маю навичку цілеспрямованості, коли переді мною стоїть якась задача/ціль, я не знайду духовний спокій, поки не досягну її.
Дякую за наданий час!

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: