Резюме від 20 травня 2024 PRO

Карина

SMM-керівник

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
35 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Директор з маркетингу

з 10.2023 по нині (7 місяців)
Milano.DGTL Agency, Manchester, UK (Маркетинг, реклама, PR)

Успішний директор digital агентства, яке спеціалізується на створенні та просуванні брендів. Провела понад 70 проектів з клієнтами з Великої Британії, України, США та країн ЄС. Спеціалізуємось на сегментах B2B, B2C, HoReCa, індустрії краси та персонального брендування.

Brand manager

з 09.2022 по 10.2023 (1 рік 1 місяць)
Cucumber Recruitment, Manchester, UK (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Я успішно керувала бюджетом, щоб забезпечити відповідність нашому щорічному фінансовому плану та очолила ініціативи щодо залучення лідів. Я організувала детальний графік кампаній, щоб переконатися, що всі маркетингові, digital та PR-активності були добре координовані щомісяця. Використовуючи нашу CRM-систему, я сконцентрувалася на конкретних ринкових сегментах і цілях. Я залучала нашу аудиторію через соціальні медіа-платформи, такі як Facebook, Twitter, LinkedIn та Instagram, і працювала над digital маркетингом, включаючи платні соціальні медіа та контентні кампанії. Крім того, я підвищила видимість нашої ради, знаходячи відповідні події та PR-можливості. Мої обов'язки включали нагляд за дизайном, комунікацію маркетингових планів з іншими відділами та виступала як основний маркетинговий контакт для проектів у всій компанії. Я вимірювала ефективність нашого маркетингу за метриками ROI, що допомогло приймати розумні рішення щодо бюджету. Досягнення: вдалося підвищити упізнанність бренду та його представлення у соціальних медіа. Якість відповідних лідів зросла завдяки безкоштовним та платним промоакціям. Вартість ліда знизилася від 3 до 4 разів. Ми також отримали багато чудових відгуків від клієнтів та наших співробітників.

Project Manager TV Show

з 11.2021 по 03.2022 (4 місяці)
7 канал, Одеса (Маркетинг, реклама, PR)

Я відігравала важливу роль у розробці тем шоу, включаючи написання синопсисів та планів виробництва. Була відповідальна за відбір акторів та підготовку місць зйомок. Мої обов'язки також включали тісну співпрацю зі знімальною групою, нагляд за процесом зйомок та забезпечення готовності персонажів до зйомок. Я активно брала участь у постпродакшні, включаючи участь у відеомонтажі. Крім того, я співпрацювала з відомими особистостями, новинними діячками та експертками в різних галузях, проводячи перемовини, зйомки та інтерв'ю.

Deputy Head of Digital Department

з 08.2020 по 03.2022 (1 рік 7 місяців)
7 канал/USI online, Одеса (ЗМІ, медіа)

Я не лише відігравала ключову роль у створенні та впровадженні стратегій для різних комунікаційних каналів, але й очолювала команду журналістів, фотографів та відеооператорів. Мої обов'язки включали розробку та запуск рекламних кампаній, аналіз, планування та управління рекламним бюджетом. Я активно моніторила та аналізувала онлайн-активності конкурентів, оцінюючи залучення аудиторії, конверсійні ставки та ефективність рекламних матеріалів. Крім того, я очолювала зусилля з підтримки позитивної репутації та просування різних проектів, забезпечуючи їх успішність та видимість у інформаційному просторі.

PR Director

з 04.2020 по 06.2020 (2 місяці)
ITown, Одеса (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Я відігравала ключову роль у створенні брендів для нових житлових проектів. Моя роль включала підготовку та запуск PR-стратегій для нових проектів компанії, охоплюючи як онлайн, так і офлайн маркетингові заходи. Я була відповідальна за брендінгові активності, включаючи матеріали на місцях продажу, зовнішню рекламу, презентації та візуальні елементи. Я спеціалізувалася на виявленні унікальних та нестандартних каналів для просування та визнання проекту. Крім того, я була відповідальна за постановку завдань та нагляд за їх виконанням спеціалізованими командами, активно брали участь у презентаціях. Мої обов'язки також включали пошук підрядників, підготовку технічних специфікацій та координацію з власником компанії для забезпечення відповідності наших бізнес-цілей.

Director

з 09.2019 по 12.2019 (3 місяці)
Ваш зубний, Одеса (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Я була відповідальною за розробку та впровадження ефективних маркетингових і PR-стратегій. Моя роль включала аналіз конкурентного середовища, щоб забезпечити виділення послуг нашої клініки на ринку. Я організовувала та оптимізувала бізнес-процеси, щоб відповідати як короткостроковим, так і довгостроковим цілям компанії. Ключовою частиною моєї ролі було набір, навчання та інтеграція нового персоналу, забезпечення їх готовності надавати високоякісні послуги. Я керувала та наглядала за адміністративним персоналом клініки, зосереджуючись на підвищенні якості обслуговування. Крім того, я була відповідальною за моніторинг ефективності операцій та активно залучалася до переговорів з клієнтами для ефективного вирішення будь-яких конфліктів.
Досягнення: успішно підготувала та запустила другу клініку, значно підвищивши імідж компанії та визнання бренду.

Director

з 04.2017 по 09.2018 (1 рік 5 місяців)
LLC «Compactoil», Одеса (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Я очолювала розвиток експортного напрямку з продажу соняшникової олії, включаючи реєстрацію, сертифікацію та підготовку до запуску. Я проводила ретельний аналіз ринку та розробляла ефективні маркетингові стратегії. Значну частину моєї ролі складало набір та розвиток персоналу, акцентуючи увагу на побудові команди для створення єдиної та ефективної робочої сили. Я активно працювала над мотивацією співробітників та відстежувала їх продуктивність. Мої обов'язки також включали зовнішньоекономічну діяльність (ЗЕД), виконання стратегічного плану розвитку компанії та розробку та впровадження програм залучення інвестицій. Крім того, я керувала операційними бізнес-процесами та вела переговори з клієнтами, забезпечуючи успішне досягнення бізнес-цілей.
Досягнення: успішно розвинула експортний відділ з продажу соняшникової олії з нуля, підвищивши його до високого рівня прибутковості. Відіграла ключову роль у прибутковому продажі компанії за допомогою ефективних стратегій привертання інвесторів.

Освіта

Одеська Національна Академія Харчових Технологій

Економічний, менеджмент організацій, Одеса
Вища, з 2006 по 2011 (5 років)

Знання і навички

Комунікабельність Управління командою Marketing Setting up targeted advertising Facebook Ads Manager Google Ads LinkedIn Ads Digital marketing PR management Project management Brand management Influencer Marketing Strategic marketing Team management Creativity Schedule Management Project Scheduling Budget planning Work with clients SalesWorks SMM Розробка SMM-стратегії Працьовитість

Знання мов

  • Англійська — вище середнього
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Досвідчений та універсальний професіонал з великим досвідом роботи у різних галузях, включаючи digital маркетинг, медіа-продакшн, PR та управління бізнесом. Маю спеціалізовані знання в області B2B, B2C, HoReCa.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Моушн-дизайнер, монтажёр, контент-мейкер, арт-директор
35000 грн, Дистанційно, Київ, Одеса

Head of SMM, Project Manager
30000 грн, Дистанційно, Дніпро, Київ

Таргетолог, начальник отдела таргетинга
Дистанційно

Team Lead (SMM, Digital Marketing, PR)
Дистанційно, Київ

SMM-спеціаліст, Head of SMM
35000 грн, Дистанційно

Head of SMM
Дистанційно, Дніпро , ще 3 міста

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: