Резюме від 14 травня 2024

Анастасія

Репетитор англійської

Вік:
14 років
Місто проживання:
Львів
Готовий працювати:
Дистанційно, Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Репетитор англійської

з 01.2022 по 05.2024 (2 роки 4 місяці)
ossia school (Освіта, наука)

Знання і навички

Пунктуальність Онлайн-викладання Комунікабельність Викладання для дітей та підлітків Впевненість Google Meet Проведення індивідуальних занять Quizlet Викладання для дошкільнят Викладання для дорослих Проведення групових занять Здатність до навчання Проведення зустрічей в Zoom Kahoot! Викладання корпоративної англійської Проведення розмовних клубів Викладання

Знання мов

  • Англійська — вільно
  • Німецька — просунутий
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Польська — початковий

Додаткова інформація

Я Анастасія та я займаюсь репетиторством та викладанням англійської вже понад 2 роки, спочатку я працювала у невеликій школі моєї подруги, набула там багато досвіду та почала шукати учнів самостійно та викладати їм. Більшості моїх учнів від 13 до 25 але я також маю багато досвіду працювати як з дітьми так і дорослими. В мене чудовий навик знайти з моїми студентами спільну мову, я маю до кожного індивідуальний підхід та готую дуже цікавий матеріал для уроків з інтерактивними іграми, цікавими презентаціями, тощо. Я маю великий experience викладати як учням з рівнем А0 так і C1. Я також готувала багатьох учнів до таких екзаменів як IELTS, TOEFL, SAT тощо.. Я є носієм англійської, англійська моя перша-рідна мова та мій рівень C1+. Розглядаю цю пропозицію як full time job))

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: