Резюме від 14 травня 2024

Анастасія

Репетитор англійської

Вік:
14 років
Місто проживання:
Львів
Готовий працювати:
Дистанційно, Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Репетитор англійської

з 01.2022 по 05.2024 (2 роки 4 місяці)
ossia school (Освіта, наука)

Знання і навички

Пунктуальність Онлайн-викладання Комунікабельність Викладання для дітей та підлітків Впевненість Google Meet Проведення індивідуальних занять Quizlet Викладання для дошкільнят Викладання для дорослих Проведення групових занять Здатність до навчання Проведення зустрічей в Zoom Kahoot! Викладання корпоративної англійської Проведення розмовних клубів Викладання

Знання мов

  • Англійська — вільно
  • Німецька — просунутий
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Польська — початковий

Додаткова інформація

Я Анастасія та я займаюсь репетиторством та викладанням англійської вже понад 2 роки, спочатку я працювала у невеликій школі моєї подруги, набула там багато досвіду та почала шукати учнів самостійно та викладати їм. Більшості моїх учнів від 13 до 25 але я також маю багато досвіду працювати як з дітьми так і дорослими. В мене чудовий навик знайти з моїми студентами спільну мову, я маю до кожного індивідуальний підхід та готую дуже цікавий матеріал для уроків з інтерактивними іграми, цікавими презентаціями, тощо. Я маю великий experience викладати як учням з рівнем А0 так і C1. Я також готувала багатьох учнів до таких екзаменів як IELTS, TOEFL, SAT тощо.. Я є носієм англійської, англійська моя перша-рідна мова та мій рівень C1+. Розглядаю цю пропозицію як full time job))

Схожі кандидати

Репетитор англійської
Дистанційно

Викладач англійської
Дистанційно

English teacher
15000 грн, Дистанційно

Репетитор английского
10000 грн, Львів, Дистанційно

English teacher
Дистанційно

English teacher (Native Speaker)
Дистанційно

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: