Резюме від 11 вересня 2018 PRO

Наталья

Ассистент руководителя

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
49 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Донецьк, Київ, Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Директор компанії

з 03.2009 по нині (15 років 2 місяці)
Юридична компанія "Аргумент" , Київ (Юриспруденція)

Господарські суди, суди загальної юрисдикції, адміністративні суди: спори, пов'язані з розторгненням договорів, стягуванням заборгованості; спори щодо права власності - захист прав інвесторів у судових спорах з забудовниками; також спори щодо питань права інтелектуальної власності, а саме: останнім досягненням є успішний захист інтересів приватного бізнесу проти великого державного підприємства, перемога в суді першої інстанції та рішення суду про припинення порушення прав клієнта на промислові зразки та винаходи, стягнення збитків на його користь в розмірі 23 млн. 500 тис грн., а також прийняття судом рішення на користь клиента щодо предмета позову про визнання напису нотаріуса таким, що не підлягає виконанню у спорі з банковською установою; супроводження процедур банкрутства підприємства; корпоративні спори, пов'язані з виходом учасника з товариства, спори, пов'язані з сімейним законодавством: росторгнення шлюбу, розподіл майна подружжя, стягнення аліментів; адміністративні спори про скасування штрафів ДАІ. Складення претензій, позовних заяв, апеляційних та касаційних скарг, клопотань, а також договорів: купівлі-продажу, оренди, надання послуг та зовнішньоекономічних контрактів. Складення юридичних висновків, розробка тактики захисту інтересів клієнтів.

Начальник юридичного відділу

з 09.2008 по 12.2009 (1 рік 3 місяці)
ТОВ «Юстина-Груп» (Юриспруденція)

ТОВ «Юстина-Груп». Юридичні послуги. Юрист. г. Киев. Представництво інтересів клієнтів в судових інстанціях всіх рівнів по господарським, цивільним, земельним спорам: визнання недійсними договорів, визнання права власності, стягнення заборгованості, порушення забов'язань по договорам підприємствами, страховими компаніями, забудовниками, банками. Складення позовних заяв та інших документів правового характеру в суди, прокуратуру, головам судів, депутатам та інше.

Представник аерокомпанії. Менеджер среднего звена

з 08.2003 по 10.2008 (5 років 2 місяці)
"Донбасаеро" (Цивільна авіація. Авіаперевезення)

Авіакомпанія «Донбасаеро». Представник авіакомпанії у Міжнародному Аэропорту «Донецьк», менеджер служби сервиса та перевезень. Керівництво службою сервіса та перевезень авіакомпаніі, особиста відповідальність за організацію та проведення рейсів, вирішення будь-яких складних та конфліктних ситуацій. Взаємодії у оперативному режимі зі службами: безпеки аеропорту, митницею, прикордонними службами, діспетчерами аеропорта, Центром організації полетів та пасажирами компанії.

Освіта

Международный институт менеджмента. Бизнес-школа МИМ-Киев.

Менеджмент, Киев
Вища, з 2011 по 2012 (9 місяців)

Мини-МВА. PMD. Менеджмент. (Programs for Management Development), Сертификат.Менеджер среднего уровня управления и руководитель малого бизнеса.

Харківський Національний Університет

Юридичний, спеціальність «Правознавство», Харків
Вища, з 2001 по 2005 (4 роки 3 місяці)

Донецький Державний Університет (Донецьк, Україна)
Год окончания 1997
Історик, викладач історії та права, спеціаліст

Додаткова освіта та сертифікати

Міжнародна бізнес школа "Nikland" (Київ, Тренінг "PR для юридичного бізнесу"країна)

2011

ЛІГА: ЗАКОН. практикуми (Київ, Україна). Участь у спеціалізованому практикумі від ЛІГИ: ЗАКОН на тему: "Повернення боргів та

2011

Знання і навички

Користувач Internet MS Office Пользователь ПК Пользователь Internet ЛИГА:ЗАКОН Користувач ПК Работа с оргтехникой MS Outlook Outlook Express Работа со сканером Работа с ксероксом Работа с принтером Работа с факсом Робота з оргтехнікою Нормативно-правовые акты Украины Робота зі сканером Робота з принтером Робота з факсом Робота з ксероксом Парус ЛІГА:ЗАКОН Нормативно-правові акти України

Знання мов

Англійська — середній

Рекомендації

Коновалов Александр Александрович

Коновалов Александр Александрович

Учредитель, ООО "Юридическая фирма "АРГУМЕНТ"

Контактні дані приховані

Додаткова інформація

BRITISH COUNCIL (БРИТАНСКА РАДА) ENGLISH INTERMEDIATE LEVEL KIEV-CITY

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: