Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 11 сентября 2018 PRO

Наталья

Ассистент руководителя

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
49 лет
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Донецк, Киев, Одесса

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Директор компанії

с 03.2009 по наст. время (15 лет 2 месяца)
Юридична компанія "Аргумент" , Київ (Юриспруденція)

Господарські суди, суди загальної юрисдикції, адміністративні суди: спори, пов'язані з розторгненням договорів, стягуванням заборгованості; спори щодо права власності - захист прав інвесторів у судових спорах з забудовниками; також спори щодо питань права інтелектуальної власності, а саме: останнім досягненням є успішний захист інтересів приватного бізнесу проти великого державного підприємства, перемога в суді першої інстанції та рішення суду про припинення порушення прав клієнта на промислові зразки та винаходи, стягнення збитків на його користь в розмірі 23 млн. 500 тис грн., а також прийняття судом рішення на користь клиента щодо предмета позову про визнання напису нотаріуса таким, що не підлягає виконанню у спорі з банковською установою; супроводження процедур банкрутства підприємства; корпоративні спори, пов'язані з виходом учасника з товариства, спори, пов'язані з сімейним законодавством: росторгнення шлюбу, розподіл майна подружжя, стягнення аліментів; адміністративні спори про скасування штрафів ДАІ. Складення претензій, позовних заяв, апеляційних та касаційних скарг, клопотань, а також договорів: купівлі-продажу, оренди, надання послуг та зовнішньоекономічних контрактів. Складення юридичних висновків, розробка тактики захисту інтересів клієнтів.

Начальник юридичного відділу

с 09.2008 по 12.2009 (1 год 3 месяца)
ТОВ «Юстина-Груп» (Юриспруденція)

ТОВ «Юстина-Груп». Юридичні послуги. Юрист. г. Киев. Представництво інтересів клієнтів в судових інстанціях всіх рівнів по господарським, цивільним, земельним спорам: визнання недійсними договорів, визнання права власності, стягнення заборгованості, порушення забов'язань по договорам підприємствами, страховими компаніями, забудовниками, банками. Складення позовних заяв та інших документів правового характеру в суди, прокуратуру, головам судів, депутатам та інше.

Представник аерокомпанії. Менеджер среднего звена

с 08.2003 по 10.2008 (5 лет 2 месяца)
"Донбасаеро" (Цивільна авіація. Авіаперевезення)

Авіакомпанія «Донбасаеро». Представник авіакомпанії у Міжнародному Аэропорту «Донецьк», менеджер служби сервиса та перевезень. Керівництво службою сервіса та перевезень авіакомпаніі, особиста відповідальність за організацію та проведення рейсів, вирішення будь-яких складних та конфліктних ситуацій. Взаємодії у оперативному режимі зі службами: безпеки аеропорту, митницею, прикордонними службами, діспетчерами аеропорта, Центром організації полетів та пасажирами компанії.

Образование

Международный институт менеджмента. Бизнес-школа МИМ-Киев.

Менеджмент, Киев
Высшее, с 2011 по 2012 (9 месяцев)

Мини-МВА. PMD. Менеджмент. (Programs for Management Development), Сертификат.Менеджер среднего уровня управления и руководитель малого бизнеса.

Харківський Національний Університет

Юридичний, спеціальність «Правознавство», Харків
Высшее, с 2001 по 2005 (4 года 3 месяца)

Донецький Державний Університет (Донецьк, Україна)
Год окончания 1997
Історик, викладач історії та права, спеціаліст

Дополнительное образование и сертификаты

Міжнародна бізнес школа "Nikland" (Київ, Тренінг "PR для юридичного бізнесу"країна)

2011

ЛІГА: ЗАКОН. практикуми (Київ, Україна). Участь у спеціалізованому практикумі від ЛІГИ: ЗАКОН на тему: "Повернення боргів та

2011

Знания и навыки

Користувач Internet MS Office Пользователь ПК Пользователь Internet ЛИГА:ЗАКОН Користувач ПК Работа с оргтехникой MS Outlook Outlook Express Работа со сканером Работа с ксероксом Работа с принтером Работа с факсом Робота з оргтехнікою Нормативно-правовые акты Украины Робота зі сканером Робота з принтером Робота з факсом Робота з ксероксом Парус ЛІГА:ЗАКОН Нормативно-правові акти України

Знание языков

Английский — средний

Рекомендации

Коновалов Александр Александрович

Коновалов Александр Александрович

Учредитель, ООО "Юридическая фирма "АРГУМЕНТ"

Контактные данные скрыты

Дополнительная информация

BRITISH COUNCIL (БРИТАНСКА РАДА) ENGLISH INTERMEDIATE LEVEL KIEV-CITY

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Офіс-менеджер
20000 грн, Одесса

Офис-менеджер
Киев

Деловод, офис-менеджер, помощник руководителя
15000 грн, Киев, Белая Церковь, Ракитное

Адміністратор рецепції
Киев

Помічник керівника
Киев

Помощник руководителя
Одесса, Другие страны, Удаленно

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: