Резюме від 10 квітня 2024

Арсеній

Завідувач, керівник м'ясного цеху, відділу, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
29 років
Місто:
Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Завідувач м'ясного виробництвом

з 08.2023 по 11.2023 (3 місяці)
М, Одеса (Харчова промисловість)

Контроль якості вхідної і вихідної сировини.
Контроль виконання замовлення.
Контроль замовлення сировини.
Контроль і підтримка технічного стану обладнання.
Дотримання санітарно-гігієнічних вимог до продуктів харчування.
Підбір персоналу і адаптація.

Завідувач м'ясного відділу

з 11.2019 по 09.2023 (3 роки 10 місяців)
Сільпо, Одеса, Київ (Роздрібна торгівля)

Організація та контроль процесів у виробничому цеху

Контроль виконання санітарно-гігієнічних норм

Контроль виконання технологічних процесів

Контроль якості продукції згідно державних норм та стандартів компанії

Замовлення сировини, робота з асортиментом

Керування командою, мотивація і розвиток професійних навичок співробітників

Забезпечення високого рівня обслуговування Гостей супермаркету

Вміння працювати за стандартами HACCP

Введення технологічних журналів харчового виробництва, вміння працювати по ТУ, ТІ, калькуляційним картам.

Кухар гор.цеху

з 11.2018 по 04.2019 (5 місяців)
Ресторан Щастье, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар,зав. виробництва

з 10.2017 по 06.2018 (8 місяців)
Emocii meat smoke, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Підбір персоналу,робота з тех. картами, впровадження нових страв і розробка.

Кухар універсал

з 06.2017 по 10.2017 (4 місяці)
М1 Club Hotel, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар гор.цеху, кухар універсал

з 09.2015 по 05.2017 (1 рік 8 місяців)
клубная метка,ресторан Щастье, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар гор.цеху, кухар універсал

з 02.2015 по 08.2015 (6 місяців)
Star Pizza, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта

Одесская национальная академия пищевых технологий

Инновационные технологии ресторанно-отельного бизнеса,технологии питания, Одесса
Вища, з 2012 по 2018 (5 років 8 місяців)

Магістр, інженер-технолог з харчового виробництва

Знання і навички

Водійські права кат. B MS Office Маю досвід роботи кухарем Саморозвиток Управлінські навички Уміння аналізувати MS Excel Управління командою

Знання мов

Англійська — початковий

Додаткова інформація

Організація та контроль процесів у виробничому цеху

Контроль виконання санітарно-гігієнічних норм

Контроль виконання технологічних процесів

Контроль якості продукції згідно державних норм та стандартів компанії

Замовлення сировини, робота з асортиментом

Керування командою, мотивація і розвиток професійних навичок співробітників

Забезпечення високого рівня обслуговування Гостей супермаркету

Вміння працювати за стандартами HACCP

Введення технологічних журналів харчового виробництва, вміння працювати по ТУ, ТІ, калькуляційним картам.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: