Resume from April 10, 2024

Арсеній

Завідувач, керівник м'ясного цеху, відділу, 30 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
29 years
City:
Odesa

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and Facebook.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Завідувач м'ясного виробництвом

from 08.2023 to 11.2023 (3 months)
М, Одеса (Харчова промисловість)

Контроль якості вхідної і вихідної сировини.
Контроль виконання замовлення.
Контроль замовлення сировини.
Контроль і підтримка технічного стану обладнання.
Дотримання санітарно-гігієнічних вимог до продуктів харчування.
Підбір персоналу і адаптація.

Завідувач м'ясного відділу

from 11.2019 to 09.2023 (3 years 10 months)
Сільпо, Одеса, Київ (Роздрібна торгівля)

Організація та контроль процесів у виробничому цеху

Контроль виконання санітарно-гігієнічних норм

Контроль виконання технологічних процесів

Контроль якості продукції згідно державних норм та стандартів компанії

Замовлення сировини, робота з асортиментом

Керування командою, мотивація і розвиток професійних навичок співробітників

Забезпечення високого рівня обслуговування Гостей супермаркету

Вміння працювати за стандартами HACCP

Введення технологічних журналів харчового виробництва, вміння працювати по ТУ, ТІ, калькуляційним картам.

Кухар гор.цеху

from 11.2018 to 04.2019 (5 months)
Ресторан Щастье, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар,зав. виробництва

from 10.2017 to 06.2018 (8 months)
Emocii meat smoke, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Підбір персоналу,робота з тех. картами, впровадження нових страв і розробка.

Кухар універсал

from 06.2017 to 10.2017 (4 months)
М1 Club Hotel, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар гор.цеху, кухар універсал

from 09.2015 to 05.2017 (1 year 8 months)
клубная метка,ресторан Щастье, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар гор.цеху, кухар універсал

from 02.2015 to 08.2015 (6 months)
Star Pizza, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Education

Одесская национальная академия пищевых технологий

Инновационные технологии ресторанно-отельного бизнеса,технологии питания, Одесса
Higher, from 2012 to 2018 (5 years 8 months)

Магістр, інженер-технолог з харчового виробництва

Knowledge and skills

Водійські права кат. B MS Office Маю досвід роботи кухарем Саморозвиток Управлінські навички Уміння аналізувати MS Excel Управління командою

Language proficiencies

English — beginner

Additional information

Організація та контроль процесів у виробничому цеху

Контроль виконання санітарно-гігієнічних норм

Контроль виконання технологічних процесів

Контроль якості продукції згідно державних норм та стандартів компанії

Замовлення сировини, робота з асортиментом

Керування командою, мотивація і розвиток професійних навичок співробітників

Забезпечення високого рівня обслуговування Гостей супермаркету

Вміння працювати за стандартами HACCP

Введення технологічних журналів харчового виробництва, вміння працювати по ТУ, ТІ, калькуляційним картам.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: