Євген
Шеф-кухар, бренд, директор
- Зайнятість:
- Повна зайнятість, неповна зайнятість.
- Вік:
- 42 роки
- Місто:
- Львів
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту, Facebook та Instagram.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/5694976
Досвід роботи
Концепт шеф- кухар
з 03.2017 по 04.2018
(1 рік 1 місяць)
Ribs House, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)
Створення нової концепції,яка в подальшому була швидко і вдало реалізована!
«Ribs House» Реберня! ( М‘ясний ресторан)
Розробка нової концепції м‘ясного ресторану.
Розробка меню.
Проектування технологічних приміщень.
Підбір та розміщення кухонного обладнання.
Підбір кухонного інвентаря та посуду.
Відбір та навчання кухарів.
Запуск ресторану і періодичне оновлення меню.
[
Бренд- шеф
з 11.2015 по 11.2019
(4 роки)
Green Garden, Львів, Стрий (Готельно-ресторанний бізнес)
Розрока нової концепції ресторану європейсько-азіатського напрямку.
Технологічно правильно спроектувати всі процеси на кухні в ресторані.
Підбір підбір потрібного обладнання та інвентаря,посуду.
Створення меню.
Відбір та навчання персоналу (кухня)
Відкиття та періодичний контроль якості кухні.
[
[
[
Бренд-шеф СУШІ.
з 03.2015 по 05.2018
(3 роки 2 місяці)
NYSP, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Запуск «Суші Барів» в нових закладах ,попередньо проектування їх ! Навчання персоналу. Складання списків потрібного обладнання та інвентаря, закупівля. Міста:
Чернігів, Маріуполь , Рівне(2), Луцьк, Хмельницький, Одеса, Ізмаїл, Калуш, Івано-Франківськ, Чернівці, Миколаїв, Конотоп.
Шеф кухар
з 04.2013 по 08.2020
(7 років 4 місяці)
Red Pepper ресторан, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Розрока нової концепції ресторану італійсько-азіатської кухонь.
Технологічно правильно спроектувати всі процеси на кухні в ресторані.
Підбір підбір та закупка потрібного(якісного) обладнання та інвентаря,посуду.
Створення меню.
Постійно оновлення меню та сезонних пропозицій.
Відбір та навчання персоналу (кухня)
Відкиття та постійний контроль якості роботи кухні.
Проведення тематичних вечірок -Устрична - ([
[
Додаткова освіта та сертифікати
«NIPfood». Курс «Professional Pizza Maker”
07.03.2017р.
Експерт Національної Ресторанної премії «Сіль»
2016р
«Chef’s Camp» Тренувально-освітній проект м. Одеса , м. Тернопіль
2016, 2017р
«Киівська асоціація шеф-кухарів» Курс: японська кухня, авторський семінар, європейська кухня
2013, 2015р
Знання і навички
Додаткова інформація
Створення нових ресторанних концепцій, створення меню, оновлення меню, проектування кухні з урахуванням всіх індивідуальних моментів, підбір якісного та правильного кухонного обладнання та інвентаря, співпраця з якісними постачальниками продуктів та обладнання, навчання з персоналом, запуск нових чи оновлених проектів і т.д.!
Схожі кандидати
Керуючий, заступник, управляючий, директор, начальник, менеджер, ресторатор
Львів, Вінниця
,
ще 8 міст
Директор, зам. директора, руководитель, начальник производства, технолог
Львів, Дніпро
,
ще 8 міст
Бренд-шеф, шеф-кухар
60000 грн, Львів, Вінниця
,
ще 4 міста
Управляючий компанією, директор ресторану, керуючий
Львів, Вінниця, Київ
Повар, старший смены, шеф-повар
25000 грн, Львів, Дніпро
,
ще 6 міст