Резюме від 18 квітня 2024

Євген

Шеф-кухар

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
42 роки
Місто:
Кам'янець-Подільський

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, Facebook та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Концепт шеф- кухар

з 03.2017 по 04.2018 (1 рік 1 місяць)
Ribs House, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)

Створення нової концепції,яка в подальшому була швидко і вдало реалізована!
«Ribs House» Реберня! ( М‘ясний ресторан)
Розробка нової концепції м‘ясного ресторану.
Розробка меню.
Проектування технологічних приміщень.
Підбір та розміщення кухонного обладнання.
Підбір кухонного інвентаря та посуду.
Відбір та навчання кухарів.
Запуск ресторану і періодичне оновлення меню.

[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Бренд- шеф

з 11.2015 по нині (8 років 6 місяців)
Green Garden, Львів, Стрий (Готельно-ресторанний бізнес)

Розрока нової концепції ресторану європейсько-азіатського напрямку.
Технологічно правильно спроектувати всі процеси на кухні в ресторані.
Підбір підбір потрібного обладнання та інвентаря,посуду.
Створення меню.
Відбір та навчання персоналу (кухня)
Відкиття та періодичний контроль якості кухні.

[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Бренд-шеф СУШІ.

з 03.2015 по 05.2018 (3 роки 2 місяці)
NYSP, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Запуск «Суші Барів» в нових закладах ,попередньо проектування їх ! Навчання персоналу. Складання списків потрібного обладнання та інвентаря, закупівля. Міста:
Чернігів, Маріуполь , Рівне(2), Луцьк, Хмельницький, Одеса, Ізмаїл, Калуш, Івано-Франківськ, Чернівці, Миколаїв, Конотоп.

Шеф кухар

з 04.2013 по 08.2020 (7 років 4 місяці)
Red Pepper ресторан, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Розрока нової концепції ресторану італійсько-азіатської кухонь.
Технологічно правильно спроектувати всі процеси на кухні в ресторані.
Підбір підбір та закупка потрібного(якісного) обладнання та інвентаря,посуду.
Створення меню.
Постійно оновлення меню та сезонних пропозицій.
Відбір та навчання персоналу (кухня)
Відкиття та постійний контроль якості роботи кухні.
Проведення тематичних вечірок -Устрична - ([відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Додаткова освіта та сертифікати

«NIPfood». Курс «Professional Pizza Maker”

07.03.2017р.

Експерт Національної Ресторанної премії «Сіль»

2016р

«Chef’s Camp» Тренувально-освітній проект м. Одеса , м. Тернопіль

2016, 2017р

«Киівська асоціація шеф-кухарів» Курс: японська кухня, авторський семінар, європейська кухня

2013, 2015р

Знання і навички

Profit

Додаткова інформація

Створення нових ресторанних концепцій, створення меню, оновлення меню, проектування кухні з урахуванням всіх індивідуальних моментів, підбір якісного та правильного кухонного обладнання та інвентаря, співпраця з якісними постачальниками продуктів та обладнання, навчання з персоналом, запуск нових чи оновлених проектів і т.д.!

Схожі кандидати

Шеф-повар, кондитер
Кам'янець-Подільський, Івано-Франківськ , ще 8 міст

Шеф-кухар
35000 грн, Кам'янець-Подільський, Тернопіль , ще 7 міст

Шеф-кухар
Кам'янець-Подільський, Львів , ще 5 міст

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: