Резюме від 28 травня 2024 PRO

Сергій

Кухар, 60 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
30 років
Місто проживання:
Івано-Франківськ
Готовий працювати:
Інші країни

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Су-шеф

з 05.2022 по 10.2022 (5 місяців)
Fallkensteiner hotel group, Задар (Готельно-ресторанний бізнес)

Координування та організація правильної роботи кухарів та кухонних працівників. Складання та прийом закупки продуктів. Перевірка страви перед подачею та видача страв. Участь в інвентаризації.

Шеф-кухар

з 11.2021 по 04.2022 (5 місяців)
Black&White, Ивано-Франковск (Готельно-ресторанний бізнес)

Складання ттк, тк. Проробки нових страв та бенкетного меню.
Контроль приготування та видача страв.
Пошук та співпраця з постачальниками. Складення та прийом закупок. Участь в інвентаризації та ревізії товару.

Су-шеф

з 09.2021 по 11.2021 (2 місяці)
Анчоусна від Чорноморка, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Координування та організація правильної роботи кухарів та кухонних працівників. Складання та прийом закупки продуктів. Перевірка страви перед подачею та видача страв.

Кухар-універсал

з 05.2021 по 09.2021 (4 місяці)
Loma club hotel, Затока (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування страв, згідно з т/к. (Холодний, горячий, кондитерський)
Зберігання чистоти, дотримування сан.норм. Проведення сан.прибирань та ревізій.

Кухар гц

з 12.2020 по 03.2021 (3 місяці)
Ribas karpaty, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування страв горячого процесу.
Дотримання чистоти та санітарних норм.

Кухар

з 02.2020 по 07.2020 (5 місяців)
Family park "Fazenda", Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування страв гарячого процесу, зберігання чистоти та дотримання сан.норм

Кухар м'ясник-рибник

з 08.2019 по 01.2020 (5 місяців)
Західна філія ТОВ "Зірка Буковелю", Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

Обробка м'яса та риби, приготування заготівок на ресторан, банкетну кухню. Дотримання всіх сан. норм, зберігання чистоти на робочому місці.

Су-шеф

з 12.2018 по 07.2019 (7 місяців)
Гастробар "Окрошка", Севастополь (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль приготування та видача страв, складання закупки та списання продуктів.

Заготівельник/рибообробником

з 03.2018 по 11.2018 (8 місяців)
ООО"Меркурій", Севастополь (Рознічна торговля)

Прийом та обробка риби. Виробництво напівфабрикатів. Збереження чистоти на робочому місці.

Кухар гц

з 05.2016 по 02.2018 (1 рік 9 місяців)
Гастробар "Okroshka", Севастополь (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування гарячих блюд згідно ТК. Зберігання чистоти на робочому місці. Участь в ген.прибиранні та інвентаризації.

Заготівельник

з 02.2015 по 05.2016 (1 рік 3 місяці)
Гастробар "Okroshka", Севастополь (Готельно-ресторанний бізнес)

Обробка сировини.Виробництво напівфабрикатів та заготівок. Перші страви. Збереження чистоти на робочому місці.

Освіта

СТЕТ

Технологія продукції харчування, Севастополь
Середня спеціальна, з 2016 по 2019 (3 роки)

Нескінченне. Пішов в академ відпустку, через переїзд

СМГУ

Філологія, викладач укр мови., Севастополь
Незакінчена вища, з 2012 по 2014 (1 рік 8 місяців)

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Порядність, чесність, відповідальність, комунікабельність, охайність, не конфліктність, гостинність, енергійність, почуття гумору, здатність швидко сприймати нову інформацію, амбіційність.

Схожі кандидати

Кухар
Інші країни

Помічник кухаря, оператор миття посуду
Інші країни

Шеф-кухар
80000 грн, Інші країни, Ужгород

Кухар
Інші країни

Шеф-повар
32000 грн, Інші країни, Львів , ще 3 міста

Шеф-повар
Інші країни, Дистанційно

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: