Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 28 мая 2024 PRO

Сергій

Кухар, 60 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
30 лет
Город проживания:
Ивано-Франковск
Готов работать:
Другие страны

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Су-шеф

с 05.2022 по 10.2022 (5 месяцев)
Fallkensteiner hotel group, Задар (Готельно-ресторанний бізнес)

Координування та організація правильної роботи кухарів та кухонних працівників. Складання та прийом закупки продуктів. Перевірка страви перед подачею та видача страв. Участь в інвентаризації.

Шеф-кухар

с 11.2021 по 04.2022 (5 месяцев)
Black&White, Ивано-Франковск (Готельно-ресторанний бізнес)

Складання ттк, тк. Проробки нових страв та бенкетного меню.
Контроль приготування та видача страв.
Пошук та співпраця з постачальниками. Складення та прийом закупок. Участь в інвентаризації та ревізії товару.

Су-шеф

с 09.2021 по 11.2021 (2 месяца)
Анчоусна від Чорноморка, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Координування та організація правильної роботи кухарів та кухонних працівників. Складання та прийом закупки продуктів. Перевірка страви перед подачею та видача страв.

Кухар-універсал

с 05.2021 по 09.2021 (4 месяца)
Loma club hotel, Затока (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування страв, згідно з т/к. (Холодний, горячий, кондитерський)
Зберігання чистоти, дотримування сан.норм. Проведення сан.прибирань та ревізій.

Кухар гц

с 12.2020 по 03.2021 (3 месяца)
Ribas karpaty, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування страв горячого процесу.
Дотримання чистоти та санітарних норм.

Кухар

с 02.2020 по 07.2020 (5 месяцев)
Family park "Fazenda", Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування страв гарячого процесу, зберігання чистоти та дотримання сан.норм

Кухар м'ясник-рибник

с 08.2019 по 01.2020 (5 месяцев)
Західна філія ТОВ "Зірка Буковелю", Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

Обробка м'яса та риби, приготування заготівок на ресторан, банкетну кухню. Дотримання всіх сан. норм, зберігання чистоти на робочому місці.

Су-шеф

с 12.2018 по 07.2019 (7 месяцев)
Гастробар "Окрошка", Севастополь (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль приготування та видача страв, складання закупки та списання продуктів.

Заготівельник/рибообробником

с 03.2018 по 11.2018 (8 месяцев)
ООО"Меркурій", Севастополь (Рознічна торговля)

Прийом та обробка риби. Виробництво напівфабрикатів. Збереження чистоти на робочому місці.

Кухар гц

с 05.2016 по 02.2018 (1 год 9 месяцев)
Гастробар "Okroshka", Севастополь (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування гарячих блюд згідно ТК. Зберігання чистоти на робочому місці. Участь в ген.прибиранні та інвентаризації.

Заготівельник

с 02.2015 по 05.2016 (1 год 3 месяца)
Гастробар "Okroshka", Севастополь (Готельно-ресторанний бізнес)

Обробка сировини.Виробництво напівфабрикатів та заготівок. Перші страви. Збереження чистоти на робочому місці.

Образование

СТЕТ

Технологія продукції харчування, Севастополь
Среднее специальное, с 2016 по 2019 (3 года)

Нескінченне. Пішов в академ відпустку, через переїзд

СМГУ

Філологія, викладач укр мови., Севастополь
Неоконченное высшее, с 2012 по 2014 (1 год 8 месяцев)

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — средний

Дополнительная информация

Порядність, чесність, відповідальність, комунікабельність, охайність, не конфліктність, гостинність, енергійність, почуття гумору, здатність швидко сприймати нову інформацію, амбіційність.

Похожие кандидаты

Шеф-повар
Другие страны, Одесса

Шеф-кухар
80000 грн, Другие страны

Повар в семью
Другие страны

Шеф-повар, бренд (ресторан, в семью)
Другие страны, Киев

Шеф-кухар, старший на кухню
Другие страны

Шеф-повар
140000 грн, Другие страны

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: