Сергій
Кухар, 60 000 грн
- Занятость:
- Полная занятость.
- Возраст:
- 30 лет
- Город проживания:
- Ивано-Франковск
- Готов работать:
- Другие страны
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/6532925
Опыт работы
Су-шеф
с 05.2022 по 10.2022
(5 месяцев)
Fallkensteiner hotel group, Задар (Готельно-ресторанний бізнес)
Координування та організація правильної роботи кухарів та кухонних працівників. Складання та прийом закупки продуктів. Перевірка страви перед подачею та видача страв. Участь в інвентаризації.
Шеф-кухар
с 11.2021 по 04.2022
(5 месяцев)
Black&White, Ивано-Франковск (Готельно-ресторанний бізнес)
Складання ттк, тк. Проробки нових страв та бенкетного меню.
Контроль приготування та видача страв.
Пошук та співпраця з постачальниками. Складення та прийом закупок. Участь в інвентаризації та ревізії товару.
Су-шеф
с 09.2021 по 11.2021
(2 месяца)
Анчоусна від Чорноморка, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)
Координування та організація правильної роботи кухарів та кухонних працівників. Складання та прийом закупки продуктів. Перевірка страви перед подачею та видача страв.
Кухар-універсал
с 05.2021 по 09.2021
(4 месяца)
Loma club hotel, Затока (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготування страв, згідно з т/к. (Холодний, горячий, кондитерський)
Зберігання чистоти, дотримування сан.норм. Проведення сан.прибирань та ревізій.
Кухар гц
с 12.2020 по 03.2021
(3 месяца)
Ribas karpaty, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготування страв горячого процесу.
Дотримання чистоти та санітарних норм.
Кухар
с 02.2020 по 07.2020
(5 месяцев)
Family park "Fazenda", Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготування страв гарячого процесу, зберігання чистоти та дотримання сан.норм
Кухар м'ясник-рибник
с 08.2019 по 01.2020
(5 месяцев)
Західна філія ТОВ "Зірка Буковелю", Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)
Обробка м'яса та риби, приготування заготівок на ресторан, банкетну кухню. Дотримання всіх сан. норм, зберігання чистоти на робочому місці.
Су-шеф
с 12.2018 по 07.2019
(7 месяцев)
Гастробар "Окрошка", Севастополь (Готельно-ресторанний бізнес)
Контроль приготування та видача страв, складання закупки та списання продуктів.
Заготівельник/рибообробником
с 03.2018 по 11.2018
(8 месяцев)
ООО"Меркурій", Севастополь (Рознічна торговля)
Прийом та обробка риби. Виробництво напівфабрикатів. Збереження чистоти на робочому місці.
Кухар гц
с 05.2016 по 02.2018
(1 год 9 месяцев)
Гастробар "Okroshka", Севастополь (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготування гарячих блюд згідно ТК. Зберігання чистоти на робочому місці. Участь в ген.прибиранні та інвентаризації.
Заготівельник
с 02.2015 по 05.2016
(1 год 3 месяца)
Гастробар "Okroshka", Севастополь (Готельно-ресторанний бізнес)
Обробка сировини.Виробництво напівфабрикатів та заготівок. Перші страви. Збереження чистоти на робочому місці.
Образование
СТЕТ
Технологія продукції харчування, Севастополь
Среднее специальное, с 2016 по 2019 (3 года)
Нескінченне. Пішов в академ відпустку, через переїзд
СМГУ
Філологія, викладач укр мови., Севастополь
Неоконченное высшее, с 2012 по 2014 (1 год 8 месяцев)
Знание языков
- Украинский — свободно
- Русский — свободно
- Английский — средний
Дополнительная информация
Порядність, чесність, відповідальність, комунікабельність, охайність, не конфліктність, гостинність, енергійність, почуття гумору, здатність швидко сприймати нову інформацію, амбіційність.
Похожие кандидаты
Шеф-повар
Другие страны, Одесса
Шеф-кухар
80000 грн, Другие страны
Повар в семью
Другие страны
Шеф-повар, бренд (ресторан, в семью)
Другие страны, Киев
Шеф-кухар, старший на кухню
Другие страны
Шеф-повар
140000 грн, Другие страны