Вадим
Шеф-повар, 100 000 грн
- Занятость:
- Полная занятость, неполная занятость.
- Возраст:
- 33 года
- Город:
- Другие страны
Контактная информация
Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/3761897
Опыт работы
Приватний шеф кухар
с 01.2022 по 03.2022
(2 месяца)
Приватна особа, Киев (Приватні особи)
Працював у VIP сім'ї до початку війни,але сім'я виїхала с початком війни за кордон.
Обов'язки:
1.замовлення та закупівля продуктів на сім'ю
2.Приготування сніданку,2-го сніданку, обіду, полудень,та вечері на сім'ю.
3.Оформлення страв на високому професійному ресторанному рівні.
4.. Держання кухні завжди в ідеальному чистому вигляді.
5. Розробка меню індивідуально під кожного члена сім'ї.( Фітнес,без лактозне, вегетаріанське, м'ясне з нешкідливим та правильним приготуванням.
6.Приготування банкетів, та фуршетів на свята та зустрічі.
Бренд- шеф
с 06.2020 по 11.2020
(5 месяцев)
Ketchup room, Київ (Гостинично-ресторанный бизнес)
Навчання персоналу, оновлення меню, підбір персоналу, опрацювання нових та старих с трав ,з урахуванням особливостей ціноутворенням, та відповідно фудкосту підприємства.
Приватний шеф кухар
с 02.2020 по 12.2021
(1 год 10 месяцев)
Приватна особа, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Працював в сім'ї іноземців з Ізраїлю 2 дорослих,та 2дітей. (Сім'я іудеїв)
Тобто ,маю знання законів та правил працювати з кошерними продуктами та по правилам кошруту.
Обов'язки: 1.складання меню на день,на святкові дні та на шабатт.
2.Дитяче меню зі специфічними особливостями страв.
2.Сервірування столу.
3.Приготування та подача страв за стіл по правилам подач страв .
4.Закупки товарів та продуктів для сім'ї.
5.Приготування десертів пирогів та тортів на свята та вихідні дні.
Шеф-кухар
с 02.2019 по 04.2020
(1 год 2 месяца)
ресторан Мітерія "Здоровий глузд", Київ (Гостинично-ресторанный бизнес)
Успішне проведення і виконання, основних творчіх задач,по тематиці ресторану,набір та навчання персоналу,результативні облікові роботи,та зниження рівня косту
Шеф повар
с 01.2018 по 08.2018
(7 месяцев)
Винный бутик Доктор Вайнштеин, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)
Шеф повар
с 09.2017 по 01.2018
(4 месяца)
Ресторан Дивайс, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)
Шеф-повар
с 12.2016 по 08.2017
(8 месяцев)
Ресторан "Ibsen", Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)
Шеф-повар
с 11.2015 по 09.2016
(10 месяцев)
Пивной ресторан "Культ", Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Обязанности:
-Составление меню,написания технологических карт.
- Поиск и подбор персонала на кухню.
- Контроль работы персонала и отдачи блюд.
-Составление закупок продукции.
-Проведения инвентаризаций продуктов.
Образование
Межгалузная Академия Управления
Юриспруденция, Киев
Неоконченное высшее, с 2008 по 2012 (3 года 10 месяцев)
Дополнительное образование и сертификаты
Fontegro курс лекцій (дело в птице)
2020
Рівненський державний кулінарний коледж
2022
Курси компанії Rational Ukraine
2018
Знания и навыки
Знание языков
Английский — выше среднего
Дополнительная информация
На работе юа
Ссылка на мои работы)
Похожие кандидаты
Бренд-шеф, кухар
Другие страны, Удаленно
Шеф-повар
Другие страны, Ивано-Франковск
Шеф-кухар, в сімʼю, керівник ресторану
60000 грн, Другие страны, Ивано-Франковск
,
еще 5 городов
Шеф-кухар
120000 грн, Другие страны, Удаленно
Шеф-кухар (консалтинг, брендинг та ребрендинг), особистий кухар
Другие страны
Приватний шеф-кухар, нутриціолог
Другие страны, Киев
,
еще 2 города