Резюме від 29 квітня 2024

Діана

Диспетчер-логіст

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
20 років
Місто проживання:
Одеса
Готовий працювати:
Дистанційно, Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Національний Авіаційний Університет

Факультет транспорту, менеджменту і логістики; логістика, Киев
Незакінчена вища, з 2020 по 2024 (3 роки 9 місяців)

Знання і навички

Дисциплінованість Комунікабельність Організація внутрішніх перевезень Організація міжнародних перевезень Самостійне прийняття рішень Здатність до навчання Ларді-Транс Della Організація автоперевезень GPS-моніторинг Водійські права кат. B Ведення CRM

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

На даний час отримую вищу освіту в національному Авіаційному Університеті за спеціальністю менеджер з логістики. Можу легко поєднувати навчання і роботу в незалежності від часу та зайнятості, так як навчаюсь у дистанційному форматі. Маю досвід роботи з людьми, в продажах та у веденні документації. Швидко навчаюсь та відповідально ставлюсь до роботи. Маю добрий рівень письмової англійської та практикую усну мову.
Маю досвід роботи в українській транспортній компанії, де займалась диспетчеризацією та маршрутизацією вантажівок в міжнародних перевезеннях, та по Україні, підготовкою супровідної документації, ведення обліку.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: